Rejse Deal: Returbillet til New York for 1.548,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Året starter som vanligt med billige flybilletter. Priserne til for eksempel New York er fortsat billigt grundet de mange flyselskaber som flyver dertil. Lige nu kan du rejse dertil for 1.548,- kroner for en returbillet med PLAY.

Det er naturligvis den billigeste mulige flybillet, som PLAY tilbyder til denne lave pris. Derfor er der heller ikke bagage inkluderet i prisen og PLAY flyver til Stewart International Airport, som ligger nord for New York. Transporten tager cirka 90 minutter til Manhattan alt efter tidspunktet på dagen. Til gengæld er lufthavnen mindre travl og derfor er du hurtigere igennem den.

Men er du bare ude efter en billig flybillet og kan acceptere at ende i et midtersæde, så er dette noget for dig – det bliver ikke meget billigere. Se eksempel herunder eller søg her:

Vi er klar over der ikke er mange som kan klare en tur til New york i flere dage med kun en lille taske. Derfor er prisen for mange også noget der skal sammenlignes med hvad det koster at have en mindre trolley/taske.

Bagagepriserne ved PLAY. Kilde: PLAY hjemmesiden

Men kan du presse din bagage ned i en lille personlig taske på 42x32x25 cm og maksimalt 10 kg, så har du en billig flybillet.

Tilladt bagage med PLAY. Kilde: PLAY hjemmesiden

Se denne videoanmeldelse af en tur med PLAY fra til Stewart lufthavnen uden for New York:

Til sammenligning, så tilbyder SAS lige nu rejser til New York for godt 2.600,- kroner retur. Det er i forbindelse med deres januar udsalg:

Der er deres billigste billetter inklusiv en personlig taske plus en mindre trolley/taske på op til 8 kilo. Så lidt mere bagage og så også lidt at spise/drikke ombord.

Priser for en SAS rejse til New York. Kilde: SAS hjemmesiden

Forsidefoto: Henrik OlsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *