SAS med super tilbud på børnebilletter.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har netop nu ekstra billige børnebilletter. I følge med en voksen betaler børn fra 2-11 år kun skatter og afgifter på rejser i Danmark og på udvalgte europæiske destinationer.

Tilbuddet gælder sågar rejser i SAS Plus, og børnefamilier har derfor mulighed for at få utroligt meget for pengene ved at booke rejser i SAS Plus i denne uge!

Eksempelvis kan 1 voksen og 2 børn komme tur/retur til Dublin for kun 2.087 kr. i SAS Plus! Dine børn betaler fortsat kun skatter og afgifter på billetten, som gør at prisen kan komme under 1/5 af prisen for en voksenbillet!

SASPLus_børnebillet
Stærke priser i SAS Plus for børnefamilier

Vælger man at rejse i SAS Plus medfølger en række fordele såsom: prioriteret check-in, 2 styks indtjekket bagage, FastTrack, lounge, samt mad/drikke ombord for både voksne og børn.

Herudover kan både børn og voksne optjene ekstra EuroBonus-points, hvor en rejse i SAS Plus til Europa giver minimum 1.500 points per vej.

Tilbuddet løber t.o.m d. 24/10 og gælder for rejse i perioden 14. november og indtil d. 6. april næste år.
Man kan læse om tilbuddet og booke billetter via dette linkHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *