Anmeldelse: Renaissance Hong Kong Harbour view

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Jeg har for nylig skiftet fra SPGs til Marriotts bonus program som mit primære program. Jeg var spændt på at se, hvilket udfaldt min beslutning havde gjort. Heldigvis skuffede mit seneste ophold på Renaissance Hong Kong ikke. Jeg boede der i fire nætter i forbindelse med arbejde.

Ankomst/check-in.

2

Et område hvor man kan sidde, indtil ens værelse er klar.

Min “ankomst” begyndte faktisk et par dage før jeg ankom til hotellet, da jeg fik en dejlig og personlig e-mail fra concierge. De fortalte mig, hvor værdifulde elite statuskunder er for dem (jeg er kun sølv). De spurgte, hvad de kunne gøre for mig, for at forberede min ankomst bedst muligt. Dette må siges at være en dejlig tanke.

Jeg ankom til hotellet kl. 05:30 og personalet var meget venlige. Kvinden i receptionen undskyldte høfligt, at de ikke havde et værelse klar, men hun ville med glæde opbevarer min bagage. Da jeg havde afsluttet check-in senere, opdagede jeg, at min bagage allerede var blevet sendt op på mit værelse, hvilket igen er en venlig tanke fra hotellets side.

Den samme aften, kom personalet forbi mit værelse med en frugtkurv, nogle kiks og en æske chokolade, samt en lille seddel, hvor de takkede mig for at være sølvmedlem. Jeg glæder mig til at se, hvad der sker når jeg bliver Platinum medlem!

Værelset

3

Lille, men komfortabelt. Værelset var godt indrettet, med plads til et skrivebord i hjørnet og et tv overfor sengen. Der var også en lille stol ved vinduet. Der var også stik omformere på værelset, i det tilfælde af, at jeg havde glemt dem selv. Der var strømudtag ved siden af sengen og bordet, hvilket dækkede mit behov. Hvis du kan lide, at dit værelse er koldt, kunne HVAC kun stilles ned til 20 grader Celsius (68 grader Fahrenheit).

Overfor dette hotel var Hyatt placeret. Jeg havde dog ikke forventet en opgradering til dette hotel, da hotellet var 100% besat. Udsigten fra værelset spiller ikke den store rolle for mig, men hvis det gør for dig, så kan du få et værelse, som er placeret med udsigt over havnen.

4

Badeværelset var ikke særligt stort men funktionelt. Bruseren var placeret mærkeligt, og det var vanskeligt at bruge den uden, at oversvømme badeværelset. Vandet i vandhanen i vasken kom aldrig over en lunken temperatur.

Faciliteter og service

Renaissnce Hong Kong havde alt en forretningsrejsende kunne bruge. Der var masser af konference-, F&B pladser, samt et fitnesscenter og en fælles pool med Hyatt. Hotellet er godt placeret og der er billige taxaer der kan tage dig overalt.

Servicen var simpelthen fremragende. Alle på hotellet var venlige og hjælpsomme. Jeg kunne ikke tro min egne øjne hvad personalet gjorde for mig grundet min sølv status. Alt blev gjort til perfektionisme. Jeg brugte vaskeservice og fik min skjorte tilbage 12 timer senere i stedet for de lovede 24 timer. Naturligvis var der en rabat på grund af min sølv status.

Værdi

Jeg betalte en konference rate på ca. $ 300, som syntes at være en fair pris for hotellet, taget i betragtning af hvor dyre hotellerne i Hong Kong er. For den pris er jeg tilfreds med den oplevelse, jeg fik.

Samlet set nød jeg virkelig mit ophold på Renaissance Hong Kong. Servicen var fremragende og personalet fik alt til at spille til perfektion.

 

Artiklen er oprindeligt skrevet af Mike Friedmand på insideflyer.comHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Enestående service, fantastisk beliggenhed. Værelset var lille, men komfortabelt. Jeg har meget få punkter at klager på.

Cons

Badeværelset er mærkeligt indrettet og bruseren oversvømmede næsten badeværelset.

Service

Status anerkendelse

Værelse

Faciliteter

Value for money

Generel Vurdering

Konklusion

Renaissance Hong Kong var et enestående hotel. Jeg vil klart anbefale det, specielt for forretningsrejsende.

4.4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *