SAS aflyser Hong Kong flyvninger fra den 5. marts grundet coronavirus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige nu meldt ud at de fortager yderligere tilpasninger af deres flyvninger grundet situationen med coronavirus. Det betyder blandt andet at flyvninger til Hong Kong aflyses fra den 5. marts 2020.

Indtil videre er udmeldingen at ruten er aflyst fra den 5. marts 2020 og frem til den 30. april 2020. Der vil også være reduceret antal af afgange i løbet af maj måned.

I løbet af de næste måneder vil SAS løbende forsætte med at tilpasse deres flyvninger alt efter hvordan situationen udvikler sig. Dermed vil det også betyde at vi nok kommer til at se flere tilpasninger på det europæiske netværk også.

SAS nævner at de også vil arbejde på at reducere deres omkostninger på alle tilknyttede aktiviteter. Så vi kommer nok også til at se at personalet, som med andre flyselskaber, sendes på ferie eller i væreste fald at der kommer opsigelser. SAS skrive selv følgende:

Measures related to personnel expenses may include temporary layoffs, voluntary leave, early retirement or other initiatives.

SAS er bestemt ikke eneste flyselskab som kæmper og reducerer. I går skrev vi at Singapore Airlines og Cathay Pacific tog ganske drastige skridt for at reducere deres omkostninger.

Hvis du har en flybillet til Hong Kong, så vil du i nærmeste fremtid blive kontaktet af SAS. Skal du afsted snart, så anbefaler vi at du kontakter SAS med det samme for at finde på alternativer løsninger – muligvis med andre Star Alliance flyselskaber der forsat flyver til Hong Kong.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *