SAS tilbyder ombookinger til Hong Kong, så du behøver ikke at rejse de næste par dage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Grundet de forsatte uroligheder i Hong Kong har SAS valgt at forlænge muligheden for at ombooke sin flybillet. Indtil videre på afgange frem til den 16. august 2019.

Dagens afgang til Hong Kong er endnu ikke aflyst fra København. Det skyldes den forsatte usikkerhed om hvad der sker i selve lufthavnen og at lufthavnen ikke er lukket i dag.

Hong Kong lufthavnen var lukket mandag og stort set lukket i går tirsdag grundet demonstranter, der stort set havde besat lufthavnen.

Hong Kong International Airport skaffer forbud mod demonstration

Indtil videre er demonstrationerne sket forholdsvis uden den store regulering og de har fået lov til at lave deres demonstrationer. Men det har ændret sig siden lufthavnen blev ramt. Nu har lufthavnen fået rettens ord på at demonstrationer i og omkring lufthavnen er ulovlige og derfor vil lufthavnens politiet handle derefter.

Derfor tilbyder SAS ombooking

Det er denne usikkerhed omkring den generelle sikkerhed der helt sikker thar fået SAS til at aflyse endnu en afgang og at tilbyde kunder til Hong Kong muligheden for at ombooke deres billetter.

Så skal du rejse med SAS til eller fra Hong Kong mellem den 14. august 2019 og den 16. august 2019, så kan du gratis ombooke din billet til andre datoer. Det er muligt at rejse i perioden fra den 17. august 2019 og frem til den 31. oktober 2019.

En flytning og dermed ombooking kan kun ske til andre SAS afgange. Dertil skal de billet også være købt senest den 12. august 2019.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *