Fra oktober vil rejseplanen også foreslå indenrigsfly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aktørerne i dansk indenrigsluftfart indgik for godt et år siden en aftale med Rejseplanen A/S, nu skal den realiseres

Rejseplanen der er data-hub for hele den kollektive trafik i Danmark, integrerer i løbet af efteråret Indenrigsflytrafikken på Rejseplanens digitale kanaler. Dermed danskerne får endnu mere brugervenlig trafikinformtion samlet et sted.

I sommeren 2018 blev man enige om den nye aftale, som er en del af regeringens luftfartsstrategi (initiativ 35), der går ud på at få al indenrigstrafik samlet på en national platform – og dermed forene den offentlige trafik med den private luftfart. Både hos transport-, bygnings- og boligministeren, de danske lufthavne, de danske luftfartsselskaber og hos Rejseplanen A/S var begejstringen stor – efter flere års pres fra forskellige transportordførere, ministre og flyselskaber.

Dangang var det meningen at indenrigstrafikken skulle integreres på rejseplanen allerede samme år, men det er blevet forsinket af flere omgange. Nu ser det dog ud til at man også får vist intenrigsfly som en mulighed, når man f.eks. søger på en rejse mellem København og Aalborg på rejseplanen.dk fra starten af oktober.

Udviklingen betyder, at danskerne om lidt får serveret endnu mere brugervenlig, sammenhængende og landsdækkende trafikinformation, når de flyver indenrigs med SAS, Norwegian, DAT og Alsie Express.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *