SAS udskyder igen opstarten af Airbus A321LR og Boston ruten

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er forsat megen usikkerhed om rejser til USA og nu får det SAS til at udskyde opstarten af deres første Airbus A321LR og Boston ruten. Vi fik beskeden tidligere, da vores flybillet på turen blev annulleret.

Fra SAS har vi netop nu til middag fået følgende kommentar:

Vi kommer dessvärre at udskyde arrangementet i København d. 01 september på grund af den usikkerhed som råder kring fortsatta reserestriktioner och inresekrav, och hur dessa påverkar efterfrågan på resor till USA, har SAS beslutat att senarelägga starten på rutten København-Boston. Det innebär att SAS första flygning med den nya flygplanstypen A321LR kommer att skjutas framåt.

Så grundet de store usikkerheder der er på indrejserestriktionerne, så kan denne rute ikke starte. De andre langruter SAS har kørende er drevet af fragt og der kan ikke være meget fragt i en Airbus A321LR.

Onsdag formiddag i denne uge skulle vi have været til afslørning af kabinen før første afgang til Boston. Dette er nu blevet udskudt.

Kort sagt – det er meget svært at være flyselskab i disse tider og SAS forsøger at starte op, men når landene ikke åbner op eller giver bedre guidance, så er det svært.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *