Anmeldelse: Hotel Claris, Barcelona

Hotel Claris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

En hurtig tur til Catalonien for at køre til Rioja på et lille forretningsbesøg hos en leverandør gjorde at jeg fik mulighed for at aflægge endnu et af hotellerne i Small Luxery Hotels kæden et besøg og samtidig udnytte medlemsskabet af Hyatt.

En tur til Rioja gjorde at jeg kom sent om aftenen til hotellet. Check ind forgik hurtig og jeg fik, formoder jeg grundet en høj status hos Hyatt, en voucher på $50 til deres spa/massage som jeg udnyttede dagen efter.

Hotel Claris

Værelset var en upgrade fra det oprindelige bookede king bed og udmærkede sig ved at have en særskilt soveafdeling med en ganske udemærket seng.

Hotel Claris

Badeværelset var i den moderne stil, og det store bruseafdeling blev min fortrukne, badekarret nåede jeg simpelthen ikke at bruge.

Dejligt udvalg af shampoo og sæber.

Hotel Claris

Opholdsstuen var også fornuftigt indrettet, hotellet havde belejligt og uden beregning sat en flaske Cava til mig, til gengæld havde de glemt at flyde køleskabet med vand, øl og sodavand som også var free of charges. Et hurtigt opkald til receptionen og så var det løst.

Receptionen anbefalede en nærliggende restaurant “Madrid Barcelona” som var en forrygende tapas sted, det kan ikke anbefales at sidde der hvor kokkene laver retterne, fristelserne er simpelthen for store!

Morgenmaden, her tjekkes altid hvis det pågældende hotel har “Eggs Benedict” på menuen. Det er den jeg rater efter og her får hotellet ikke ros.

Hotel Claris

Æggene til en Egg Benedict skal være pocherede og dertil en hollandaisesauce over, skinke på en briochebolle, og skal der et plus på skalaen så lægges der et par stykker bacon ved siden af.

Retfærdigvis skal det siges at man kunne næsten bare sige hvad man gerne ville have, så lavede de det til en.

Næste dag kunne jeg kun få lov til at tjekke ud til klokken 14:00 ville gerne have haft værelset til klokken 16:00, men de var fuldbooket.

Så en booking af deres Spa til en omgang massage klokken 15:15 gjorde at jeg tilbragte den mellemliggende tid på hotellets pool på toppen.
Min bagage blev så opbevaret i receptionen indtil jeg skulle have min massage.

Hotel Claris

Og, und dig de $135, det koster for 50 minutter. Med den voucher på $50, som jeg havde fået af hotellet, blev samtlige 50 minutter nydt i massøsens hænder. Hun som hed Selena kom fra Uruguay forstod at få en ned i gear og slappe helt af. Jeg var som født på ny da massagen sluttede alt for tidlig. Som nævnt kan det kraftigt anbefales.

Anmeldelse: Kenneth K
Billeder: Kenneth KHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Meget serviceminded staff
+ Centralt beliggende i Barcelona
+ Veldesignet værelse
+ Pool og bar på toppen af hotellet

Cons

- Morgenmaden

Service

Lokation

Værelse

Mad/Drikke

Value 4 Money

Generel Vurdering

Konklusion

Hotel Claris i Barcelona er en del af Small Luxery Hotels kæden og dermed kan du udnytte medlemsskabet af Hyatt til at opnå fordele.

Hotellet ligger centralt i Barcelona og personalet var fokuseret og gav god service. Spa afdeling og pool på toppen af hotellet er bestemt positivt, men hotellet fejlede lidt på besøget på morgenmaden.

Værelset var stort og godt indrettet og via status blev jeg opgraderet.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *