SAS Upgrade auktionen muligt igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Siden medio marts måned har SAS haft lukket for deres muligheder for at byde på en opgradering af ens flybillet. Nu melder SAS ud at den åbner igen for rejser fra den 1. september 2020.

Den 14. marts lukkede SAS for deres tilbud om at passagerne kan opgradere ens flybillet ved enten EuroBonus point eller kontanter.

For rejser fra den 1. september 2020 er det igen muligt at byde på opgraderinger.

Allerede nu er SAS Upgrade siden åben igen og du kan byde på opgraderinger. Så har du en booking i SAS Go eller SAS Plus og rejsen er efter 1. september, så kan du byde nu og håbe på at den går igennem. Da ret få rejser i øjeblikket, så er der gode chancer for at den går igennem.

Læs mere på vores gratis forum om hvordan budene og succesraten er på SAS opgraderingerne. Der er blevet samlet mange erfaringer med opgraderingerne og de kan hjælpe dig med at byde rigtigt.

Mulighed for forsat ingen eller begrænset catering og service udbud

Hvis du byder på en opgradering, så skal du være opmærksom på at der forsat ikke er nogen afklaring eller dato på hvornår SAS vælger at genåbne deres lounger eller Fast Track. Der er også lige nu forsat ingen eller begrænset catering udbud ombord på flyene.

På Europæiske flyvninger er der ingen catering på SAS Plus rejserne i øjeblikket. På de langruter SAS har til USA er der catering i alle klasser, men det er for eksempel ikke med den restaurantlignende servering og alt serveres på bakker. Det er ting der selvfølgelig har til formål at reducere eventuelle smittekilder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *