Hilton Honors gentager kampagnen: Køb point med 100% Bonus

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors har nu det 5. udsalg af bonuspoint indenfor et år. Denne gang kan du købe “billige” point indtil 20. september 2020. Som altid får du pointene til halv pris.

Normalt vil jeg mene, at man skal købe varer, når de kommer på udsalg til halv pris. Men når du i 3 ud af 4 uger indenfor et år kan købe varen på udsalg, vil jeg ikke kalde udsalgsprisen specielt fordelagtig. Det er jo nærmest blevet den normale pris. Og når denne viser sig at være den reelle værdi af pointene, når de skal indløses, så har du ikke sparet noget.

Fakta: 5 udsalg indenfor et år

Hilton havde en tilsvarende kampagne i september/oktober 2019 og igen i november/december 2019. Dette udsalg blev gentaget i april/maj/juni 2020. Umiddelbart efter udløbet af denne, så vi en ny kampagne med samme priser. Den udløb 15. juli. Og nu kommer et nyt udsalg, der løber over 7 raske uger. Med andre ord: 75% af tiden fra september 2019 til september 2020, har du kunnet få pointene til halv pris

Point koster normalt 1 amerikansk cent hver, så denne kampagne reducerer disse omkostninger til 0,5 amerikanske cent.

Skal du købe point?

Hilton Honors er gået væk fra faste priser på bonusovernatninger og nu bruger en dynamisk prisfastsættelse. Det kan derfor være vanskeligt få en højere værdi end den, du skal betale i denne kampagne. Vi har begrænsede erfaringer med anvendelsen af point nu, hvor alt genåbner efter COVID-19. Det gør det også svært at give gode råd – men min gæt er, at de fleste hoteller også vil sælge overnatninger til lave priser, når betalingen bliver trukket på dit kreditkort.

Du bliver faktisk nødt til at regne lidt, før du kan finde ud af, om det er billigst at betale et ophold med point eller kreditkort. Det kan være billigere at betale med købte point. Men det kan også ske, at det er billigere at betale for værelset med kreditkort. (Husk også at indregne værdien af point optjent ved et betalt ophold)

Når det er sagt, har der historisk set været gode måde at få god værdi ved anvendelsen af point. Nogle af de bedste måder er:

  • Rigtigt eksklusive hoteller som eksempelvis Conrad Maldiverne og Conrad Ko Samui
  • Ophold i højsæsonen på hoteller, der stadig har et loft over prisen på bonusophold (for eksempel Edinburgh i august)
  • Bonusophold, hvor den femte nat er gratis (gælder for medlemmer med sølv, guld og diamant status)
  • De helt billige hoteller, der kun koster 5.000, 10.000 eller undertiden 20.000 point pr. nat (der er ikke så mange gode hoteller tilbage med disse priser)

Derfor: Køb kun point, hvis du ved, hvordan du vil bruge dem – og lav din reservation lige så snart pointene er gået ind på din konto. Hvis du ikke ved, hvordan du vil bruge de indkøbte point, så vent med at købe. Der kommer garanteret et nyt udsalg, kort tid efter dette udsalg er overstår 20. september.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet til danske læsere. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *