Scandic åbner nyt hotel i lufthavnen Landvetter- Göteborg i Sverige

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den førende hotelkæde i Skandinavien, Scandic Hotels, har indgået en aftale med selskabet Swedavia angående driften af et nyt hotel i Landvetter – Göteborg lufthavnen i Sverige. Hotellet bliver Scandic’s 9. lufthavnshotel i Skandinavien og det forventes at stå færdig i år 2020.

Hotellet i Landvetter-Göteborg lufthavnen er det andet i rækken af store hotelprojekter i Göteborg, som Scandic har annonceret i løbet af foråret.  Når hotellet er færdigt, vil det have 7 etager med omkring 220 værelser, en restaurant, en bar, et fitness område, samt 10 konferencelokaler. Med den strategiske lokation, vil der være nem adgang til hotellet for både fritids- og forretningsrejsende, og også for de 3500 medarbejdere, der arbejder i nærheden af lufthavnen.

Landvetter-Göteborg lufthavnen er under udvidelse og i de kommende år er der planlagt en forbedret logistik, nye kontorbygninger og udvidelse af outlet butikker i lufthavnen. Det nye Scandic hotel vil spille en central rolle i forbindelse med lufthavnsudvidelsen og hotellets offentlige områder vil blive integreret med den fremtidige ankomsthal. Lufthavnstrafikken til og fra Göteborg stiger støt og en planlagt togforbindelse til lufthavnen forventes også at kunne bidrage til væksten på længere sigt.

Peter Jangbratt, Head of Scandic Hotels i Sverige, oplyser:

“Denne aftale vil styrke vores tilstedeværelse i det strategisk vigtige Göteborg område. Væksten i regionen forventes at være stærk i takt med, at hotelmarkedet er under udvikling. Det nye hotel vil forsvare vores position som markedsledende deltager i regionen og det vil også være en moderne tilføjelse til vores portefølje.”

Karl Wistrand, vicedirektør hos Swedavia AB, siger:

“Vi er glade for, at Scandic Hotels, efter en omhyggelig udvælgelsesproces, er blevet valgt til at stå for driften af vores nye hotelinitiativ. Det nye hotelkoncept vil leve op til kravene hos fritids- og forretningsrejsende og familier. Vi investerer nu massivt i udviklingen af lufthavnen og Lufthavnsbyen for at styrke betingelserne for svensk vækst og tilgængelighed”.

Scandic har allerede 5 hoteller i det centrale Göteborg og 2 andre hoteller uden for Göteborg. Den 3. februar 2017 annoncerede Scandic planer for at bygge et hotel i den nye bydel RiverCity i Göteborg med forventet åbning i år 2020.

Opførslen af det nye hotel i Landvetter-Göteborg lufthavnen vil begynde i løbet af 2018 og hotellet forventes at stå klar i år 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *