Scandic og Clever vil skabe et landsdækkende tilbud til elbilejere

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Elbilen er hverdag for stadig flere og med en elektrisk fremtid i forruden, er Danmarks største hotelkæde Scandic og e-mobilitetsudbyderen Clever nu gået sammen om at levere nye oplevelser til gæsterne: opladning som en naturlig del af dine hotelbesøg.

Den nye partnerskabsaftale mellem Scandic og Clever gør opladning til en nem og naturlig del af hoteloplevelsen for gæsterne. I dag har Scandics gæster allerede adgang til opladning ved 15 hoteller, og i løbet af 2020 vil de resterende hoteller, med Clever som partner, tilbyde mulighed for at få ladet sin elbil op.

I Scandic arbejder vi hver dag for at tilbyde mere miljøvenlige hoteloplevelser, og alle vores 27 danske hoteller er svanemærket som bevis på vores dedikation. Vi er optaget af løbende at søge nye muligheder, der har en positiv påvirkning på miljøet. Med introduktionen af et fremtidigt, landsdækkende udbud af ladestandere er vi med til at tilgodese og gøre det let for dem, der har og i fremtiden investerer i en elbil. Dermed sikrer vi, at miljøinitiativer og stærke gæsteoplevelser går hånd i hånd, hvorfor der her er tale om et perfekt match.

Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Clever er også glade for det nye samarbejder, der gør at de kommer bredt ud over det meste af landet.

Kvalitet og de bedste kundeoplevelser opstår ikke ved tilfældigheder. De opstår, når vi sammen forstår vores kunders behov, tager ansvar for, at de får det bedst mulige ud af hverdagen og er der for dem, uanset hvornår og hvor de har brug for det. Det er en filosofi, som Scandic og Clever deler. Vi skal gå sammen om at sikre, at danskerne kan lade bilen hjemme, ved arbejdet, på farten og når du overnatter på hotel. Derfor er partnerskabet mellem Scandic og Clever et naturligt og vigtigt skridt på vejen.

Casper Kirketerp-Møller, Clevers direktør.

Flere og flere danskere får elbil. Fra januar til midten af december i år er der solgt mere end 5.000 elbiler, hvilket er mere end tre gange flere elbiler, end samme periode i 2018. I 2020 kan danskerne se frem til 35 nye eldrevne bilmodeller hos forhandlerne.

Bæredygtighed en del af Scandics DNA

Scandic startede sit strategiske arbejde med bæredygtighed i 1993. Som første hotelkæde introducerede Scandic ideen ”hæng dit håndklæde op”, hvilket appellerer til, at gæsten kan bruge håndklædet mere end en enkelt gang. Siden 1996 har Scandic-koncernen nedbragt CO2-udledningen med mere end 60 procent. Som bevis for hotelkædens dedikerede miljøarbejde er alle Scandics danske hoteller som de eneste svanemærket af Miljømærkning Danmark. Videre samarbejder hotelkæden med Too Good To Go om at reducere sit madspild. Siden opstarten er mere end 37 tons mad reddet.

Udover Scandics miljøarbejde fokuserer hotelkæden også på social bæredygtighed. I Danmark samarbejder hotelkæden eksempelvis med kommuner og jobcentre om inklusion og indslusning af mennesker på kanten af arbejdsmarkedet. I alt beskæftiger Scandic 115 forskellige nationaliteter fordelt på kædens 27 hoteller. For nylig sikrede stemmer fra Scandics medarbejdere hotelkæden titlen som ’Danmarks bedste arbejdsplads’ i anerkendte Great Place To Works årlige kåring for andet år i træk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *