Scandic overtage nyt Horsens hotel og gør klar til at sige farvel til et andet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Scandic har nu officielt overtaget det tidligere Munkebjerg-hotel, der 1. oktober slog dørene op som Scandic Opus Horsens. Hotellet fra 2006 styrker tilstedeværelsen i Jylland for Danmarks største hotelkæde, der nu har fjorten jyske hoteller i deres portefølje.

I juni 2022 annoncerede Scandic, at man ville overtage det tidligere Munkebjerg-hotel i Horsens, og nu har hotellet endelig slået dørene op som Scandic Opus Horsens. Scandic Opus Horsens bliver Scandics 14. hotel i Jylland, og det glæder adm. direktør i Scandic Hotels Danmark, Søren Faerber:

Det er en fornøjelse at få Scandic Opus Horsens med i vores portefølje. Horsens er en vigtig destination, som tiltrækker både forretnings- og feriesegmentet, og det nye hotel er med til at styrke vores tilstedeværelse og muligheder i området, fortæller Søren Faerber.

Søren Faerber, adm. direktør i Scandic Hotels Danmark.

Scandic Opus Horsens (tidl. Hotel Opus) er grundlagt i 2006 med 132 værelser tæt på Horsens By og nær naturreservatet Nørrestrand. Hotellet er tegnet Kim Utzon, hvis arkitektoniske præg opleves bl.a. kan i lobbyen hvor det 12 meter høje loftsrum og de store glaspartier med udsigt giver en fornemmelse af masser af plads og højt til loftet. Hotellet byder desuden på store konferencefaciliteter, en restaurant og et lille wellnessområde.

Øget fokus på bæredygtighed

Som en del af Danmarks største hotelkæde vil man fremover møde et hotel, der ikke bare afspejler Scandics visuelle udtryk, men også Scandics høje standarder til hele hoteloplevelsen. Særligt vil Scandics store fokus på bæredygtighed kunne ses og opleves i hotellets drift fremover:

Bæredygtighed ligger i Scandics DNA og derfor vil det også kommer til at spille en større rolle på Scandic Opus Horsens end det tidligere har gjort på hotellet. Vi har en lang procedure for vores arbejde med bl.a. madspild, økologi og skraldesortering og derfor har vi også et mål for at Scandic Opus Horsens bliver certificeret med Svanemærket i løbet af 2023 – og hotellet skal selvfølgelig også have det økologiske spisemærke i bronze ligesom vores øvrige hoteller.

Thomas Oest, der er ny hoteldirektør på Scandic Opus Horsens. 

Kontrakten på Scandic Bygholm Park udløber ved årsskiftet, og med overtagelsen af Scandic Opus Horsens fastholder Scandic en fortsat stærk position i regionen.

Foto: Horsens Borgmester Peter Sørensen og adm. direktør i Scandic Søren Faerber stod for den officielle indvielse af Scandic Opus Horsens / Scandic / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *