Eksklusivt: DAT sælger fede flystumper i ny pop-up shop

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Som I sikkert kan huske planlagde InsideFlyer i 2021, sammen med DAT, en sidste tur med deres MD-83. Det var den sidste operationelle passager MD-83 i Europa. Nu sælger DAT interessante ting derfra og InsideFlyer’s læsere har fået eksklusivt adgang til at købe først.

Så på mandag den 10/10-2022 klokken 10:00 åbner denne pop-up shop op for InsdeFlyer’s læsere. Så på mandag får du adgangskoden til at kunne se og købe nogle superfede ting fra blandt andet en MD-83. Så vær klar mandag klokken 10:00 og få koden her på InsideFlyer.

Pop-up shoppen har kun åben i 10 dage fra mandag. Så i 10 dage kan du shoppe hel specielle ting – hvad med et nødudgangsskilt?

Nødudgangsskilt til en MD-82/83.

Eller et “MD 82/83 engine intake bullet”:

MD 82/83 motordel (engine intake bullet).

Se, eller gense, en video fra den helt specielle tur her:

Jesper Rungholm er ganske glad for at kunne være med til at sælge unikke ting til os der gerne vil have en unik ting hjem på hylden eller skrivebordet.

Mit liv har altid om luftfart. Jag havde fornøjelsen at flyve den sidste aktive passagerudgave af en McDonnell Douglas MD-83 i Europa.

Efter at OY-RUE blev pensioneret i 2021 stod vi og kiggede i hangaren i Billund på mange af de flotte og unikke dele vi havde liggende fra dette legendariske fly. Da vi skulle bruge pladsen til vores andre nye fly, så fik vi ideen at kunne sælge dem til flyentusiaster der deler vores interesse. På den måde får de nyt liv rundt om i verden. Delene kan vi nemlig ikke servicere mere og bruge aktivt ombord på fly.

I mine øje er alle de ting vi har fundet specielle og noget der har en historie. Så nu kan alle få del i den historie.

Jesper Rungholm, CEO og kaptajn i DAT.

På mandag offentliggøre vi kodeordet til shoppen, så kig forbi InsideFlyer kort før klokken 10:00.

DAT’s pop-up shop er klar til på mandag den 10/10-2022 klokken 10:00 og er åben i 10 dage.

Linket til DAT’s pop-up shop er: www.DAT-aviation.shop

Alle de dele som sælges på DAT’s pop-up shop (www.DAT-aviation.shop) er ikke klargjort eller certificeret til at blive brugt aktivt i fly. De er derfor kun beregnet som samleobjekter eller til at blive brugt som udstilling.

Alle dele kommer også med et “Certificate of Authenticity”.

Rent praktisk, så vil du kunne få sendt ting under 20kg til din postadresse et sted i verden. Hvis de vejer over 20kg, så skal de hentes på DAT’s hovedkvarter i Vamdrup.

Jesper Rungholm tilføjer til slut:

Denne pop-up shop er en test for at se om flyentuaster kan lide sådanne ting og vil købe dem. Hvis det bliver en succes, så vil vi prøve at lave flere pop-up shops i fremtiden i takt med at vi finder unikke ting.

Jesper Rungholm, CEO og kaptajn i DAT.

Forsidefoto: BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *