Scandic tilbyder studieværelser i København og Aarhus til en meget god pris

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Skal du eller nogen du kender begynde på et studie? Har boligsituationen ikke rigtigt løst sig? Nu kan studerende få et værelse og morgenmad i op til 120 dage på udvalgte Scandic-hoteller i København, Aarhus og andre større universitetsbyer i Norden.

I år har universiteter og andre videregående uddannelser fået rekord mange ansøgninger, og der er oprettet flere studiepladser end tidligere. Der forventes derfor en hård kamp om studieboliger i dette efterår.

Nu tilbyder Scandic muligheden for at indlogere sig på et dejligt hotelværelse i enten 30, 60, 90 eller 120 dage. Morgenmad indgår i prisen ligesom wi-fi og adgang til fitnessrum.

– På grund af situationen med Corona har vi flere ledige værelser end sædvanligt på denne tid af året, hvilket giver os muligheden for at bidrage til den anstrengte boligsituation, siger Søren Faerber, administrerende direktør for Scandic i Danmark.

30 dages ophold, inklusiv morgenmad, gratis wi-fi og ugentlig rengøring koster DKK 6.480 for én person.

På alle Scandics hoteller gør vi alt hvad vi kan for at skabe tryghed for vores gæster. Gennem vores program ”Stay Safe at Scandic” opfordrer vi til fysisk distancering gennem afstandsmarkeringer, tilgængeligt håndsprit, opfordrer til god håndhygiejne, vi har indført udvidet rengøringsrutiner, desinficering på værelser og mødelokaler og vi har mindsket antallet af siddepladser i lobby og restauranter.

Hoteller med studieværelser i Danmark:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *