Få helt styr på risikoen ved at rejse med dette værktøj

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har ikke været sværere end det er lige nu at vurdere risikoen ved at rejse. Hvilke regler gælder lige nu og under rejsen. Grundet dette er der kommet et større behov for at holde sig opdateret og vi har kigget på en af mulighederne i denne artikel.

Hvordan kan du som forretningsrejsende eller virksomhed holde dig 100% procent opdateret på hvilke regler der lige gælder netop nu og ændrer de sig mens du er afsted? Disse spørgsmål er nogle af dem som vi høre mange af i øjeblikket og det er svært at finde informationerne samlet et sted.

Riskline er blandt andet tilgængelig både som App og via din PC.

Virksomheden Riskline lever af at servicere om Travel Risk Intelligence til virksomhede, der har ansatte i udlandet eller hvor de har ansatte som rejser meget.

Her under COVID-19, så har de lavet et helt specielt setup for netop at sikre at du kan holde dig opdateret og kun skal kigge et sted. Der er både et gratis værktøj og så en betalt abbonnementsordning.

Der er et gratisk verdenskort tilgængeligt på Riskiline hjemmesiden

Riskline beskriver deres service som følgende:

Riskline yder risikovurderinger for hundredvis af destinationer verden rundt. Det er lande, territorier, regioner eller byer. Hele døgnet rundt monitorer Riskline verdens politiske kriser, udviklingen i trusselsbilledet og generel rejsenyheder. For særligt vigtige begivenheder udsendes en rejse alarm i løbet af få minuter, som følges op med løbende opdatering af situationen.

Et par eksempler er naturligt COVID-19 og så de forfærdelige eksplosion i Libanon.

På den betalte abbonnementsordning får du meget detaljeret informationer.

Ny portal kun til COVID-19 informationer

Normalt er Riskline’s Travel Risk Intelligence kun på Business to Business markedet (B2B), hvor nogle af verdens største professionelle rejsearrangører som bl.v. SAP Concur, American Express Global Business Traveler, Amadeus osv. bruger landeinformation og security alerts i deres services til de rejsende.

I forbindelse med COVID-19 har Riskline samlet informationer om smitteniveau, indrejserestriktioner osv. for samtlige lande i verden i en ny portal.

Detaljeret COVID-19 information fra f.eks. USA. Mulighed for at få data fra den enkelte stat.

Den nye portal er samtidig blevet gjort tilgængelig også for individuelle personer, så man ikke behøver en større corporate aftale for at kunne drage nytte af oplysningerne.

Riskline er en neutral formidler af Travel Risk Intelligence og dækker samtlige lande i verden med fokus på en erhvervsrejsende, hvor f.eks. det danske Udensrigsministerium også tager udgangspunkt i fritidsrejsende og ikke dækker alle lande.

Data omkring antal smittede er fra Johns Hopkins University / European CDC men alt øvrigt materiale indsamles af Riskline’s egne analytikere. De er placeret fra Australien og Asien længst mod øst henover mellemøsten, Europa og Americas og er således online 24/7.

Firmaet er i øvrigt grundlagt i 2007 af danske Kennet Nordlien.

Tilbud til InsideFlyers læsere

Hvis du har behov for at sikre at du selv, eller dine medarbejdere, hele tiden har adgangen til opdaterede informationer, så er Riskline i forbindelse med dette artikel kommet med et godt tilbud til InsideFlyers læsere.

Servicen koster €175/måned og der faktureres på betalingskort per måned indtil man opsiger. (Benchmark er at lignende services fra andre udbyder ligger på USD300.)

Som læser af InsideFlyer har Riskline en rabatkode på 40% rabat de første 3 måneder, det vil sige €70 i rabat per måned i de første 3 måneder. Koden til rabatten får du ved at skrive en email til [email protected].

På den måde kan servicen prøves af til en stærk reduceret pris.

I denne PDF kan du se nogle flere eksempler på de informationer som Riskline tilbyder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *