Scandic tilpasser organisationen og fjerner omkring 250 stillinger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danmarks største hotelkæde, Scandic, har grundet COVID-19-situationen været nødsaget til at varsle kollektive afskedigelser i Danmark. Det drejer sig om omkring 250 stillinger.

Det er en klar konsekvens af blandt andet 6 dages reglen at hotellerne også er hårdt ramt af den nuværende situation. Nu koster det arbejdspladser for Scandic kæden.

Coronakrisen har haft og vil fremadrettet have alvorlige konsekvenser for Scandic. Ser vi på den aktuelle bookingsituation, ser det ikke godt ud, hvor vi er langt fra normalt niveau. Vi har igennem mange måneder haft mere end 900 kollegaer hjemsendt på lønkompensationsordningen i håb om et bedre efterår med stærkere efterspørgsel. Som det ser ud nu, bliver det ikke tilfældet. Det betyder desværre, at vi må tilpasse vores forretning til et lavere aktivitetsniveau i tiden fremover – en ny virkelighed. Vi har gjort alt, der står i vores magt for at undgå opsigelser, men det er desværre ikke længere muligt.

Søren Faerber , administrerende direktør i Scandic.

Scandic har varslet de kollektive afskedigelser i Danmark på de omkring 250 stillinger til Det Regionale Arbejdsmarkedsråd. Konkret starter nu forhandlinger med relevante medarbejderrepræsentanter for at afsøge alle muligheder og finde de bedste løsninger i denne vanskelige situation.

Det kommer til at gøre ondt på alle i organisationen, når vi må tage afsked med dygtige kollegaer og kulturbærere. Det er imidlertid mit og resten af den danske ledelses ansvar at sikre, at vi står så stærkt som muligt og har den rette organisering til at komme igennem det oprørte og usikre farvand, som ligger foran os. Jeg håber imidlertid og vil gøre alt for, at vi kan byde så mange som muligt velkommen tilbage, når efterspørgslen stiger og hotelbranchen og rejsemønstrene har stabiliseret sig.

Søren Faerber , administrerende direktør i Scandic.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *