Scandic ved Amager Strand tager fart

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der blev i torsdags afholdt rejsegilde for Scandics kommende hotel ved Amager Strand.

Hotellet, der står klar i 2021, er en del af Scandics danske vækstrejse. Inden for bare fire år udvider Scandic porteføljen med fire hoteller i København og Aarhus.

Der var taler fra både bygherre og entreprenør samt Scandics administrerende direktør Søren Faerber og Tårnbys borgmester ved rejsegildet. Traditionen tro benyttede alle lejligheden til at takke og hylde håndværkerne for det store arbejde i forbindelse med konstruktionen af byggeriet.

Videre uddybede Scandics administrerende direktør:

Vores kommende strandpark-hotel bliver en destination i sig selv og et såkaldt ’city resort’. Hotellet får en helt unik placering med kun ti meter til vandkanten, egen havn samt wellness-område og skybar. Alt sammen med kun 600 meter til Københavns Lufthavn. Jeg er sikker på, at hotellet her vil blive en gevinst for de mange lokale og internationale besøgende samt for de 150 nye medarbejdere, vi vil ansætte. Vi glæder os meget til, at vi kan slå dørene op.

Søren Faerber.

Tårnbys borgmester, Allan S. Andersen udtrykte sin begejstring på lokalområdets vegne:

I Tårnby Kommune ser vi frem til, at Scandic bliver en ny stor og god arbejdsplads for de mange nye ansatte, hvoraf en del formentlig vil komme lokalt fra. Hvis vi kan være med til at tiltrække arbejdskraft til Scandic, så er vi meget glade for det.

Tårnbys borgmester Allan S. Andersen.

Det nye strandpark-hotel opføres i 13 etager og får 357 værelser lige i vandkanten og direkte ud til Øresund. Hotellet vil byde på restaurant, skybar, lounge, pool, sauna, og fitness. Videre etableres egen havn, hvor et maritimt miljø kan nydes, og dertil er Amager Strandpark hotellets nabo. Scandic slår dørene op for hotellet i 2021 og vil i forbindelse med åbningen etablere 150 nye arbejdspladser. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *