Singapore Airlines overtager SilkAirs rute til Busan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines regionale flyselskab SilkAirs’ rute til Busan i Sydkorea er blevet meget populær på kort tid. Nu overtager moderselskabet ruten, samt øger kapaciteten med 76%.

Fra den 28. oktober 2019 overtager Singapore Airlines SilkAir’s rute fra Singapore til Busan i Sydkorea. Ruten blev åbnet i maj i år og er allerede meget populær. Når Singapore Airlines overtager, opretholdes dagens frekvens med fire ugentlige afgange. Ruten vil blive fløjet med et langt større fly, nemlig en Airbus A330-300. Lige nu betjenes ruten af en Boeing 737-800.

Singapore Airlines A330-300.

Stor efterspørgsel på rejser til Sydkorea

Singapore Airlines Airbus A330-300 har i alt 285 sæder. 30 sæder i business class og 255 sæder i economy. Det er 123 flere sæder end SilkAir’s Boeing 737-800, der bliver brugt på ruten i dag. Det svarer til en stigning på 76% i forhold til dagens kapacitet.

Singapore Airlines er i gang med at udfase deres Airbus A330 fly. Ruterne som flyves med denne flytype, vil gå over til Boeing 787 og Airbus A350.

Ruten vil have 4 ugentlige afgange fra Singapore:
– Mandag
– Onsdag
– Fredag
– Lørdag

Afgangsdage fra Busan til Singapore:
– Tirsdag
– Torsdag
– Lørdag
– Søndag

Haeundae Beach, Busan. Foto: mu4108jin / Pixabay

”- Efterspørgslen efter SilkAirs rute til Busan, har været meget lovende siden lanceringen den 1. maj 2019. Det har vist sig, at være en populær indgangsport til Sydkorea og supplerer f.eks. Singapore Airlines rute til Seoul. Vi ser frem til at vokse endnu mere i Sydkorea med den øgede kapacitet, som vores større flytype vil give på denne rute.

Mr. Tan Kai Ping, Singapore Airlines

Ud over ruten til Busan, tilbyder Singapore Airlines og dets lavprisselskab Scoot også i alt 31 ugentlige flyvninger til Seoul i Sydkorea.

Billetter til Busan med Singapore Airlines bliver sat til salg i denne uge.

Forsidebillede: Baek youngsuk/PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *