Se hvordan Emirates kan vaske en Airbus A380 uden brug af vand

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates har i forbindelse med World Environment Day den 5. juni valgt at vise hvordan de forsøger at reducere vandforbruget ved at vaske en Airbus A380 uden brug af vand.

World Environment Day er en af FN’s vigtigste dage på året. Det er der hvor de opfordre hele verden til at beskytte vores miljø. Det hele begyndte i 1974 og i år er mere end 100 lande med og fejre dagen.

Læs mere om World Environment Day her.

Emirates har arbejdet meget at reducere deres miljøpåvirkning. Og et af mange steder er ved at investere i hvordan de kan reducere vandforbruget så meget som muligt. Det lykkes for Emirates i 2016 at komme frem til en metode kaldet “drywash”. På denne måde kan de vaske deres 250 fly løbende med praktisk talt ingen vand.

Dette er en positiv bedrift i et land, som betagtes at være en ørkennation. Så det at kunne spare millioner af liter vand på årsbasis er meget positivt.

Lidt fakta om det at vaske fly:

  • En normal vask bruger over 1.000 liter vand
  • Et fly vaskes 3 gange om året
  • Emirates sparer 11,7 millioner liter hvert år
  • Et rent fly sparer brændstof og derfor kan det betale sig at vaske flyet
  • Det tager 15 personer 12 timer at vaske en Airbus A380

Se i nedenstående video hvordan Emirates vasker en Airbus A380:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *