Selskabet bag Best Western Hotels præsenterer nyt boutiquehotel i København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter en omfattende renovering slår The Huxley Copenhagen nu dørene op til et nyt boutiquehotel i en smuk bygning på Peder Skrams Gade i København.

Hotellet, som tidligere er kendt som Best Western Hotel City Copenhagen, drives af Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun og har den bedste placering i Københavns centrum, tæt på Kongens Nytorv og Nyhavn.

The Huxley Copenhagen er en fantastisk gevinst for os og vores danske udbud. Med en placering, som er svær at slå, og et ejerpar, der har taget hotellet til et helt nyt niveau er vi overbeviste om at det bliver et eftertragtet hotel i København.

Johan Michelson, Adm. Direktør BWH Hotel Group Skandinavien.

Alle 81 værelser, inklusiv den smukke junior suite er blevet nænsomt renoveret i samarbejde med indretningsekspert Cristina Vising fra firmaet TA-DAA! Inspirationen er hentet fra det levende og smukke nærområde, hvor hotellet ligger. De vigtigste præmisser for renoveringen var dansk design, personlighed og funktionalitet, som får gæsterne til at føle sig hjemme i afslappede og luksuriøse omgivelser.

Forvandlingen markerer en ny begyndelse for hotellet Best Western Hotel City Copenhagen, som det har heddet siden 1955. I renoveringsperioden hvor hotellet har været lukket, valgte vi med store investeringer og hårdt slid at give hotellet et nyt liv, for at kunne tilgodese den rejsendes behov i 2021.

Eva Grimsehl og Claus Hegelund Bruun

The Huxley Copenhagen har en fantastisk beliggenhed for rejsende som besøger København og som ønsker at bo i et af byens smukkeste område.

Hotellet er en del af BW Premier Collection. Se mere på deres hjemmeside her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *