Sidste chance – vind et luksushotelophold på Maldiverne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu starter vores fjerde og sidste chance for at vinde et luksushotelophold i vores “Countdown to Christmas”. Du kan vinde et afslappende ophold på The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa.

Dette femstjernede wellness resort finder du på en smuk koralø i Baa atollet. Det er den første UNESCO reservat på Maldiverne.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa. Foto: Marriott / PR

Du finder 70 beach villaer eller overwater villaer – alle har en privat pool tilknyttet. Det giver en naturlig og perfekt mulighed for en afslappende ferie. Det gælder både for parret der rejser eller for hele familien. Resortet har det kendte motto for Westin: “Sleep Well”, “Eat Well”, “Feel Well”, “Play Well” and “Move Well”.

Arkitekturen er baseret på det organiske design og de mange flotte møbler er lavet af lokale materialer og designet af det italienske designbureau Peia Associati. Alle villaerne er indrettet med den kendte “Heavenly Bed by Westin”. En seng, som er specialudviklet for Westin.

The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa. Foto: Marriott / PR

Der er også et fuldt WestinWORKOUT® Fitness Studiopå stedet, samt flere pool og tennisbaner.

Er du til spaoplevelser, så er der også et Heavenly Spa by Westin™ på resortet.

Resortets køkken er åben hele dagen og har en filosofi me at du skal spise godt og serverer en menu af lokale og internationale retter. Der er også mulighed for at spise japansk på The Pearl eller asiatisk street food på The Hawker.

Tapas og lækre drinks fåes i The Sunset Bar.

Husrevet kan opleves direkte fra stranden og giver en fantastisk mulighed for at snorkle eller dykke. Men dykkerture med båd er også muligt. Derudover kan du tage på fisketurer, bruge jetski, kajakturer, parasailing og meget andet. Du kommer ikke til at kede dig.

De yngste gæster kan have skæg og opleve mange aktiviteter i Westin Kids Club®.

Du kommer til resortet med vandfly. Det tager 40 minutter fra lufthavnen i Malé. Alternativt kan du tage et indenrigsfly og en tur med speedbåd. Dette er en mere prisbillig måde at komme til/fra resortet.

Sådan kan du vinde

Sammen med Marriott Bonvoy’s portefølje af hoteller på Maldiverne, så kan du vinde et 3-dages ophold på stay The Westin Maldives Miriandhoo Resort & Spa. Det er inklusiv morgenmad for to personer, samt transfer med vandfly til/fra Malé International Airport.

Klik her for at deltageHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *