SilkAir vælger Business Class-interiør fra Thompson Aero til 737 MAX 8

SilkAir Fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines regionale flyselskab SilkAir har valgt Thompson Aero som leverandør af Business Class-sæder til sin Boeing 737 MAX 8-flåde.

Singapore Airlines har netop lanceret nyheden om, at det britiske firma Thompson Aero skal levere nye flat-bed Business Class-sæder til SilkAirs Boeing 737 MAX 8-flåde. Opgraderingen er en del af et omfattende investeringsprogram, der leder frem mod at fusionere SilkAir med Singapore Airlines.

Levering i 2020

Opgraderingerne vil starte i 2020 og omfatter installation af nye lie-flat Business Class-sæder i et fremovervendt, offset layout. Interiøret og opstillingen vil svare til den som installeres på Singapore Airlines regionale Business Class på Boeing 787-10 og Airbus A350-900.

SilkAir har i skrivende stund fem 737 MAX 8 i flåden og yderligere 32 fly på bestilling. De nye sæder vil blive eftermonteret på selskabets eksisterende fly og installeret ved levering af de nye fly, som selskabet modtager.

 

 

 

Det formodes, at SilkAirs nye interiør vil ligne det man for eksempel finder på FlyDubais 737. Foto: Thompson Aero

Nyt underholdningssystem

Opgraderingsprogrammet blev først offentliggjort i maj 2018 som en del af strategien om at synkronisere SilkAirs produkter og tjenester med dem man finder hos Singapore Airlines før fusionen af de to selskaber. Fusionen skal i sin endelige fase omfatte en fuld omprofilering af SilkAir som Singapore Airlines. Det betyder, at alle SilkAirs fly også skal males om i Singapore Airlines’ farver.

Opgraderingsprogrammet omfatter også installation av et nyt underholdningssystem i både økonomiklasse og Business class. Hvem, der skal levere dette, er foreløbigt ukendt.

 

 

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *