Singapore Airlines endelig med gratis og ubegrænset WiFi til rejsende i Suites, First Class og Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines (SIA) opgraderer samtlige WiFi-tilbud på stort set hele flyflåden – herunder den moderne Airbus 350 mellem København og Singapore. Rejsende på Business Class kan glæde sig til gratis ubegrænset netadgang på hele rejsen, og på de øvrige kabineklasser kan passagererne ligeledes se frem til forbedret connection.

Singapore Airlines, der er kendt for sin prisvindende service, lancerer nu markant forbedrede WiFi-løsninger for alle deres kunder. De nye løsninger er tilgængelige på tværs af alle fly undtagen Boeing 737-800NG. Rejsende med SIA fra København kan derfor allerede fra i dag nyde den nye WiFi-service.

At være forbundet til landjorden, selv i 35.000 fods højde, er blevet et vigtigt aspekt af rejseoplevelsen. Med vores forbedrede WiFi-tilbud kan SIA’s kunder holde kontakten med deres kære, poste billeder og videoer på deres sociale mediekanaler eller holde sig opdateret på de seneste nyheder. Ændringerne bygger på feedback fra vores kunder og er en del af SIA’s løbende investering i at højne rejseoplevelsen og fastholde vores position som markedsleder.

Mr. Yeoh Phee Teik, Senior Vice President Customer Experience for Singapore Airlines.

Med de forbedrede WiFi-tilbud bliver SIA et af de første flyselskaber, der tilbyder gratis ubegrænset WiFi på tværs af passagernetværket til Suites, First Class og Business Class-kunder samt PPS Club-medlemmer. Tidligere kunne disse kabineklasser nyde 100 MB gratis WiFi på flyvningen.

Et stigende kundeønske fra nordiske rejsende

Hos Singapore Airlines i Norden har man de seneste år set et stigende ønske om at være connected til landjorden på rejsen mellem Københavns Lufthavn og den eksotiske metropol, Singapore.

Ser vi bare 5-6 år tilbage, benyttede de fleste passagerer sig udelukkende vores underholdningssystem. De seneste år har vores passagerer haft adgang til adskillige WiFi-løsninger, uafhængig af kabineklasse når de rejser ud af København med vores Airbus 350. Jeg glæder mig derfor over, at vi med vores nye WiFi opgraderinger kan tilbyde vores passagerer en endnu bedre service ombord på vores fly.

Muhammad Raimi, administrerende direktør for Singapore Airlines i Norden.

Oversigt over de nye WiFi-priser

For alle de som ikke kan få gratis WiFi, så er priserne også blevet reduceret væsentligt. For 3 timers flyvning er prisen godt halveret fra $15,99 til $8,99. Singapore Airlines har også indført muligheden for at kunne bruge WiFi på hele flyrejsen til $15,99. Så på turen fra København og til Singapore svarer det til at den tur på godt 12 timer koster $1,33 per time.

Wi-Fi Surf PlansPrice (USD)
One hour (opgraderet fra chat-løsning)$3.99
Three hours ($15,99)$8.99
Full flight (NY løsning)$15.99

Fremover har alle passagerer rejsende på Business Class samt medlemmer af PPS Club ubegrænset gratis WiFi på hele flyrejsen. På Premium Economy og Economy kan medlemmer af Singapore Airlines’ kundefordelsklub, KrisFlyer, surfe gratis på nettet i henholdsvis tre- og to timer. Samtidig er priserne* på tilkøbte WiFi-pakker gjort markant mere attraktive for samtlige kunder.  

Du kan se hvilke kunder som får gratis og ubegrænset WiFi i tabellen herunder:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *