Singapore Airlines er igen verdens bedste flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines er kåret som ’Verdens bedste flyselskab’ ved 2023 Skytrax World Airline Awards. Det er femte gang Singapore Airlines vinder den prestigefyldte pris.

Singapore Airlines har fået topplacering i dette års Skytrax Awards i fire kategorier. Udover kåringen som ’Verdens bedste flyselskab’ ligger Singapore Airlines i toppen i kategorierne ’Bedste First Class flyselskab’, ’Bedste First Class Comfort Amenities’ og ’Bedste flyselskab i Asien’.

SIA’s datterselskab Scoot, er kåret som ’Bedste langdistance lavprisflyselskab’ og indtager desuden andenpladsen i kategorien ’Verdens bedste lavprisflyselskab’.

Singapore Airlines vinder titlen som “Verdens bedste flyselskab”. Foto: Singapore Airlines / PR

Skytrax Awards er baseret på bedømmelser fra mere end 20 millioner rejsende. De mange rejsende repræsenterer mere end 100 forskellige nationaliteter, og de har bedømt godt 325 flyselskaber i perioden fra september 2022 til maj 2023. 

Det var Singapore Airlines’ CEO, Goh Choon Phong, der modtog selskabets kåring som ’Verdens bedste flyselskab’ i Paris den 20. juni 2023.

Denne pris er et vidnesbyrd om vores ansattes ånd og dedikation. De har arbejdet målrettet og intenst for at sikre, at SIA var klar til at imødekomme efterspørgslen og servicere vores kunder i takt med genetableringen af rejsebranchen efter pandemien. Den indsats har givet os mulighed for at komme stærkere og bedre ud af pandemien og være det førende internationale flyselskab.

Goh Choon Phong, CEO i Singapore Airlines.

I Norden, hvor Singapore Airlines flyver fem gange om ugen fra København til Singapore, vækker kåringen glæde og stolthed:  

Vi er både ydmyge og stolte over at blive tildelt titlen ’Verdens Bedste flyselskab’ af Skytrax. Prisen bekræfter vores position som det foretrukne flyselskab blandt rejsende, også i Norden, og det ansporer os til fortsat at servicere vores passagerer på højeste niveau. Vi fortsætter med at innovere og investere i produkter og tjenester, der sikrer vores kunder en rejseoplevelse i verdensklasse.

Muhammad Raimi, der er General Manager for Singapore Airlines Nordics.

Kåringen kommer oveni et år, hvor Singapore Airlines som gruppe har præsenteret det bedste regnskab nogenside. Hør om dette i vores podcast her:

Edward Plaisted, CEO i Skytrax, udtaler:

Det er en fabelagtig præstation for Singapore Airlines at opnå denne titel som verdens bedste flyselskab 2023. Singapore Airlines opnåede dertil topresultater i mange andre kategorier, hvor højdepunktet er anerkendelsen af deres First Class som verdens bedste. Vi ønsker Singapore Airlines tillykke, og håber det er en kilde til stolthed og tilfredshed for både selskabets ledelse og personale.

Edward Plaisted, CEO i Skytrax

Foto: Singapore Airlines A350-941 (9V-SMU) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *