Singapore Airlines får ny nordisk direktør

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den asiatiske luftfartsgigant, Singapore Airlines, har fået ny General Manager for Norden. 33-årige Muhammad Raimi overtager roret i Danmark, Sverige, Norge og Finland efter Erwin Widjaja, der fortsætter karrieren for flyselskabet i New York.

Muhammad Raimi har arbejdet for Singapore Airlines siden 2013, senest med base i Indien, og ser frem til at styrke markedspositionen i Norden yderligere sammen med sit nordiske team.

København har dannet rammen for Singapore Airlines’ nordiske hovedkontor i 44 år, og nu har Muhammad Raimi sat sig i chefstolen som ny General Manager for Norden. Regionen spiller en vigtig rolle for Singapore Airlines’ store globale rutenetværk, hvilket sommerens lancering af nye afgange fra København til Rom er et godt bevis på.

Læs mere: Se hvordan Thailand er lige nu, hvor vi netop rejste med Singapore Airlines

Covid-19 suspenderede kortvarigt al drift, men heldigvis bevæger flytrafikken sig gradvist ud af pandemiens skygge, og Singapore Airlines’ store engagement i det nordiske marked er ikke ændret, tværtimod. Det er en spændende tid, vi går i møde med (gen)åbninger af ruter og destinationer, og jeg sætter allerede stor pris på at arbejde sammen med det fremragende team af dedikerede medarbejdere, vi har på plads her

Singapore Airlines stræber efter at være CO2-neutrale i 2050, og vi fokuserer på vores bæredygtighedsmål hver eneste dag – heller ikke under Covid-19 pandemien slap vi den miljømæssige agenda. Det er et vigtigt emne både for vores kunder og vores personale, og det er et vigtigt løfte, vi har givet.

Muhammad Raimi, General Manager i Norden for Singapore Airlines.

Muhammad Raimis overordnede mål er at styrke Singapore Airlines’ i forvejen fremtrædende tilstedeværelse på det nordiske marked, og han lægger ikke skjul på, at de mange priser og anerkendelser flyselskabet har vundet både motiverer og forpligter:

Uanset hvilket fly, rute og rejselængde, vores kunder vælger, skal det være noget ganske særligt at rejse med Singapore Airlines. Vores kabineservice er flere år i træk kåret til verdens bedste, og vi skal blive ved med at udvikle os og tage både servicen og sikkerheden til nye højder.

Muhammad Raimi, General Manager i Norden for Singapore Airlines.

Corona-pandemien har ændret betydningen af sikkerhed ombord. Derfor søsætter Singapore Airlines løbende initiativer under hashtagget #SIAcares – tiltag, der højner rammerne i forhold til passagerernes sundhed, tryghed og sikkerhed. Et arbejde, der er anerkendt med flere priser – bl.a. The Skytrax 5-star Covid-19 rating:

Sikkerhed er vores højeste prioritet, og jeg er stolt af de solide og fremtidssikrede initiativer, Singapore Airlines har udviklet – også på den digitale front. Vi forsøger konstant at forbedre, optimere og levere det bedste vi kan i vores daglige arbejde – og for mit vedkommende er det nu med fokus på en videreudvikling af det nordiske marked. Det ser jeg frem til.

Muhammad Raimi, General Manager i Norden for Singapore Airlines.

Muhammad Raimi glæder sig desuden over, at Singapore Airlines netop har sendt de første rejsende af sted med SIA’s særlige Vaccinated Travel Lane (VTL) afgange fra Københavns Lufthavn. VTL-ordningen er et led i Singapores gradvise genåbning, der gør det muligt at rejse til Singapore og opholde sig uden krav om karantæne. Det første VTL-fly fra København til Singapore lettede d. 21. oktober 2021.

Om Muhammad Raimi

Muhammad Raimi sluttede sig til Singapore Airlines i 2013 efter sin afsluttende eksamen fra London School of Economics and Political Science, hvorfra han har en kandidatgrad (Distinction) i finansielmatematik. Derudover har han en bachelorgrad i matematik (First Class Hounours) fra The University of Manchester.

Muhammad Raimi har bestridt flere poster for Singapore Airlines – både i Singapore og i udlandet – herunder en stilling som Network Planning Analyst, Regional Marketing Manager for Vestasien & Afrika samt Manager for Sydindien med base i Chennai.

Her på InsideFlyer glæder vi os til at fortsætte det gode samarbejde vi har med Singapore Airlines.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *