1,2 millioner passagerer rejste med Norwegian i oktober – er de så blevet større end SAS?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for oktober viser fortsat vækst i antallet af passagerer, og for første gang siden pandemien brød ud har mere end en million passagerer rejst med Norwegian i løbet af en måned.

Selskabet er tilbage med direkte flyvninger til populære destinationer i Norden og Europa.

Dette er sjette måned i træk, der viser en stigning i antallet af passagerer, og vi er meget glade for at se, at rejselysten også ser ud til at holde sig på et højt niveau i vintersæsonen. Nu ser vi også, at især storbyerne er på vej tilbage igen.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I oktober fløj 1.203.205 passagerer med Norwegian, som er en stigning på næsten 900.000 sammenlignet med sidste år. I forhold til oktober 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 195 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 340 procent. Belægningsgraden i oktober er på 82,7 procent, en stigning på 27 procent sammenlignet med sidste år.

I oktober havde Norwegian 48 fly i drift. 99,9 procent af de planlagte flyvninger blev gennemført, og blandt disse var punktligheden på 88,3 procent.

Se detaljerede trafiktal her.

Har Norwegian overhalet SAS?

 SAS havde lige over 1,1 millioner passagerer i september måned, hvor Norwegian ikke havde rundet 1,0 million endnu.

Men med et tal nu på 1.203.205 passagerer, så kan det blive et meget tæt kampløb.

Vi tror på at SAS forsat er størst her i oktober, men hvis Norwegian fortsætter deres vækst med samme hast, så vil vi se Norwegian vippe SAS af tronen som det største flyselskab af de to.

SAS kæmper fortsat med at få gang i deres netværk og tiltrække passagerne – især tænker vi at de sætter deres lid til at USA åbner op for besøg den 8. november. Der er helt sikkert mange som gerne vil rejse til USA.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *