Spies tilbyder nu pakkerejser til Svalbard med SAS som flyselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejs med Spies til et af de mest øde og unikke rejsemål i verden – nemlig Svalbard godt 1.300 kilometer nord for Polarcirklen.

Øget efterspørgsel på specielle rejseoplevelser samt stærk interesse for det nylancerede Icehotel har fået Danmarks største rejsebureau til at bevæge sig mod nord endnu engang. Svalbard åbner således som ny Spies-destination denne vinter med SAS-afgang fra København over Oslo og videre til verdens nordligste by, Longyearbyen.

Distancen svarer til at rejse til Mallorca. Men i stedet for varme og turkisblåt hav finder man på Svalbard sne, polarkulde og nordlys. Et nyt, men også naturligt valg for Spies at ”gå endnu mere kold”, hvis man spørger kommunikationschef Sofie Folden Lund. Hun siger:

Vi ved, at mange er klar på nye og anderledes rejseoplevelser. Selvom danskerne elsker en god bade- eller storbyferie, så ser vi også øget interesse for aktive ferier og vilde naturoplevelser. Og denne tendens tror vi på er yderligere forstærket her efter corona-lockdown, hvor mange har opdaget det magiske i at være i den rå natur. Vi har gennem noget tid haft kig på de her nordiske vidundere som Icehotel og Svalbard og glæder os meget over at kunne føje dem til vores vinterprogram allerede fra i år.”

Sofie Folden Lund, kommunikationschef i Spies.

Efterspørgsel på den ”unikke” pakkeløsning

Hos Spies kan man mærke stor interesse for planlagte aktive rejser, hvor der på forhånd sammensættes et program for gæsterne. Det kan være cykel-, yoga- eller vandreferier sydpå. Men det kan også være på rejser mod nord som Svalbard, Icehotel eller skirundrejser i Canada. 

Kom på bookingerne på Svalbard. Foto: Spies

Her er det populært at bestille rejsen med aktiviteter, ekskursioner og madoplevelser inkluderet i program og pris. 84 procent af de bookede rejser til Icehotel, der åbnede som Spies-destination i september, er således bestilt med den helt store ”pakke”, hvor nordlyssafari, hundeslædetur, isskulpturering og middage er inkluderet i programmet og prisen. Hos Spies forudser man, at lignende tendens vil afspejle sig i bookingerne til de nye Svalbardture, der starter op fra 2. december og er fra torsdag til søndag. 

Læs mere om de forskellige pakkerejser til Svalbard her Rejser til Svalbard med fly og hotel | Spies

Om Svalbard

Svalbard er en arktisk skærgård ca. 2400 kilometer mod nord. Øgruppen ligger omtrent halvvejs mellem det norske fastland og Nordpolen og rummer nærmest uendelige områder med uberørt og barsk vildmark
Her kan man opleve enorme gletsjere, nordlys, blå havis, spektakulære fjelde og et rigt dyreliv, som ændrer sig med årstiderne. Spitsbergen er den største ø i den arktiske skærgård, og Newtontoppen er med sine 1.713 meter over havets overflade det højeste bjerg i øgruppen Svalbard. På Spitsbergen ligger også verdens nordligste by, Longyearbyen, som har cirka 2.100 indbyggere, hvoraf de fleste er nordmænd, men her bor også folk fra omkring 50 andre lande.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Jesper Markussen siger

    “Distancen svarer til at rejse til Mallorca.”
    Nejda! Der er omkring 2500 km til Svalbard og kun 1900 km til Mallorca. End ikke Lissabon ligger lige så langt væk, men er nok det mest sammenlignelige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *