Singapore Airlines flyver den første Pfizer-BioNTech vaccine til Asien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går aftes lastedes Singapore Airlines SQ7979, et Boing 747-400, med vacciner fra Pfizer-BioNTech til Singapore og Asien. Flyet er landet og vaccinerne ankommet i de særlige kølefaciliteter i Changi Airport.

Dette er det første fly med vacciner fra Bruxelles og til Asien. Nu er den store logistikopgave igang med at få distribueret så mange vacciner som muligt, så hurtigt og sikkert som muligt ud til alle landene i verden.

Singapore Airlines Boeing 747F fra Bruxelles til Singapore. Foto: Singapore Airlines

Singapore Airlines er også klar i København

I København er Singapore Airlines også et central brik i en sikker og hurtig distribution af vaccinerne mod Covid-19.

Singapore Airlines Nordics er klar til transportere vacciner og andet medicinsk udstyr. Vi ønsker at bistå effektivt og sikkert til dét, som kan vende udviklingen i Covid-19-pandemien. I øjeblikket fragter vi blandt andet sprøjter og andet udstyr, der skal bruges i vaccinationssammenhæng.

Tidligere, i pandemiens første fase fløj vi 8 lastede fly med værnemidler ind til Københavns Lufthavn. Et tredje ugentlig fly er indsat på vores direkte rute mellem København og Singapore, så vi nu har afgange onsdag, lørdag og søndag med det miljøoptimerede A350-fly.

Erwin Widjaja, General Manager, Nordics

Så de mange fly der nu skal bruges til at fragte vaccinnerne rundt i verden, vil også hjælpe flyselskaberne med at få lidt omsætning og penge i de trængte pengekasser. Når vaccinerne har fået dækket store dele af verdens befolkning, så kan vi håbe at dette genstarter rejseaktiviteten igen og dermed forsat kan hjælpe flyselskaberne og industrien igang igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *