Nyt Zleep hotel på Havneøen i Vejle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden, Zleep Hotels, har netop indgået en aftale med Kirk Kapital om etableringen af et nyt, stort hotel på Havneøen i Vejle. Hotellet forventes at stå færdigbygget i sommeren 2022.

Det er Kirk Kapital der står for byggeriet, som Zleep Hotels så lejer sig ind i på en lang lejekontrakt.

Jeg er virkelig glad for, at Kirk Kapital har valgt at opføre et hotel i samarbejde med Zleep. Vejle er en interessant turist- og erhvervsby i et dynamisk område af Danmark, hvor vi ser gode muligheder for vores brand. Jeg glæder mig til at se hotellet blomstre op på den smukke havneø.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Det nye Zleep Hotel Vejle får 124 værelser heriblandt de såkaldte Zleep Living-værelser, der er udstyret med køkkenfaciliteter og velegnede til længerevarende ophold. Herudover vil hotellet indeholde 15 eksklusive hotellejligheder/suiter, der udover at være et mere luksuriøst supplement til hotellets øvrige værelser, også er tiltænkt som et long stay-koncept, hvor gæster får mulighed for at leje en møbleret bolig og samtidig gøre brug hotellets faciliteter, såsom rengøring, linned service og fitness. Den største suite måler 200m2.

I forbindelse med en udsigtsterrasse på øverste etage vil hotellet rumme en stor lounge med reception, bar og morgenmadsrestaurant, og i stueplan vil der blive drevet café og restaurant. Det nybyggede hotel forventes færdigt inden 3. etape af Tour de France, der har start i Vejle den 3. juli 2022 på netop Havneøen, som er et nyt og eksklusivt by- og boligområde tæt på centrum og beliggende ud til Vejle Fjord og Fjordenhus.

Hotelprojektet bliver afslutningen på Kirk Kapitals store ejendomsprojekt på Havneøen, som blev igangsat for mere end 10 år siden:

Kirk Kapital er glade for, at Zleep ønsker at være med til at fuldende ejendomsprojektet, som i kraft af overnatnings- og bespisningsmuligheder gør Havneøen endnu mere interessant for dens beboere, nærområdet og tilrejsende.

Kim Gulstad, CEO i Kirk Kapital

Hovedentreprenøren bag hotelprojektet er K. G. Hansen & Sønner, der i samarbejde med Arkitema Architects og Hundsbæk & Henriksen skal varetage og kreere hotellets konstruktion og ydre. Rådgivningshuset Telling & Nesager har rådgivet Kirk Kapital om hotelkoncept og valg af hoteloperatør.

Adressen på det kommende Zleep Hotel Vejle lyder Havneøen 5, 7100 Vejle. Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *