Singapore Airlines genåbner en af verdens længste flyruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines er godt i gang med at genåbne deres store interkontinentale langdistancenetværk, og en af ruterne er en af de længste langdistanceruter i verden.

Singapore er genåbnet for fuldt vaccinerede fra hele verden, dette har blandt andet betydet at Singapore fra den 1 April har udfaset samtlige VTL flyvninger til landet og ophævet kvoterne for hvor meget der må flyves til netop Singapore.

Disse lempelser af indrejsereglerne har gjort at blandt andet Singapore Airlines atter reetablere sit store rutenet fra Changi lufthavnen. blandt genetableringerne finder man nogle af de længste flyruter i verden der atter kommer i luften.

Singapore Airlines nonstop rute mellem Singapore og Newark genåbnede for daglige flyvninger med Singapore Airlines version af Airbus A350-900ULR der er i stand til at flyve de godt 19 timer som turen tager i et stræk.
Ruten blev oprindeligt genåbnet tilbage i November da USA valgte at genåbne sine grænser for vaccinerede personer, men ruten flyttede ved genåbningen lufthavn til John F Kennedy lufthavnen.

Med meddelelse om at ruten SQ21/22 mellem Singapore og Newark genåbner, så vil Singapore Airlines dermed betjene de 2 største af New York områdets hele 7 lufthavne, med direkte nonstop ruter til Singapore, idet at ruten til John F Kennedy får lov at fortsætte.

Atter med Airbus A380 til JFK

Ser man bort fra de 2 nonstop ruter mellem New York og Singapore der betjenes med fly af Airbus A350-900 typen, så opgradere Singapore Airlines også ruten SQ25/26, der ligeledes flyves imellem Singapore og New York.

Læs mere: Anmeldelse af Singapore First Class Suites

Ruten vil på daglig basis blive fløjet af Singapore Airlines Airbus A380, og denne type kan i modsætning til en Airbus A350-900 ikke klare turen nonstop. Derfor er der på ruten inkluderet et tankstop i Frankfurt hvor flyet kan få brændstof på til den videre færd over Atlanterhavet.

Prisbelønnet First Class

I modsætning til hvis man vælger at tage den direkte rute fra Singapore til enten JFK eller Newark, så kan man hvis man vælger at flyve over Frankfurt opleve en hel anden standard ombord på flyet end hvad en Business class kan tilbyde.

Singapore Airlines som nu har valgt at genindsætte Airbus A380 på ruten mellem JFK, Frankfurt og Singapore kan nemlig tilbyde en First Class som ikke mange andre selskaber kan tilbyde.

Selskabets nye version af First Class konceptet som er i færd med at blive installeret på selskabets Airbus A380 er nemlig en del af den genåbnede rute og denne First Class kabine kan man næsten kun tabe sin kæbe over. Singapore Airlines har indført små suiter som deres nye First Class koncept, og dette involvere blandt andet et mindre værelse med flystol, fladskærmsfjernsyn og en komfortabel seng.

Singapore Airlines First Class suite. Foto: Singapore Airlines PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *