Salget af charterrejser boomer og det bringer en Airbus A380 tilbage til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dette var årets aprilsnar – så håber du syntes om den 🙂

Hvem skulle have gættet på det, men faktum er at salget af sommerens charterrejser boomer så meget, at det nu bringer en Airbus A380 tilbage til København.

Der er mange rejsende og flyentusiaster, som havde gætter på at Emirates ville være det flyselskab, som bragte en Airbus A380 tilbage til København, men sådan bliver det ikke.

Vi har hørt flere af de danske charterselskaber melde om udsolgte afgange her til Påske og til sommer. For eksempel har TUI meldt ud at de opruster med 19.000 pladser i højsæsonen.

Læs mere: TUI opruster med 19.000 pladser i højsæsonen

Grunden til at en Airbus A380 bliver en realitet er at det bliver i en “one-class high density” version. Så der kommer i alt til at være plads til 853 passagerer og den vil flyve fast til og fra de 3 nordiske lufthavne (København, Stockholm og Oslo) og til de største charter destinationer.

Der er plads til 11 personer per række. Foto: Airbus

De 853 passagerer er det maksimale antal passagerer, som Airbus A380’eren er certificeret til. En Airbus A380 kan flyve godt 15.000 kilometer og derfor kan flyet nå de fleste store turistdestinationer. Dette er især interessant, når sommeren er slut og charterturisterne søger de varme destinationer.

Mulige langrute destinationer for en Airbus A380. Foto: GCmap

Udover det store antal passagerer, så er det også det faktum at det lige nu er utroligt billigt at indgå leasingaftaler på fly – og især på en Airbus A380, som der reelt ikke er et brugtmarked på.
Så trods de høje brændstofpriser, så bliver det altså muligt at komme med næsten 1.000 andre glade charterturister afsted på ferie 😉

Forsidefoto: Rulexip / Wikimedia CommonsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *