Singapore Airlines genoptager europæisk rute efter mere end 20 års fravær

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den 5. april 2024 lancerer Singapore Airlines (SIA) direkte flyvninger mellem Singapore og Bruxelles, og er dermed tilbage i den belgiske hovedstad efter mere end 20 år. SIA vil operere med fire ugentlige flyvninger og indsætter en moderne Airbus A350-900 på ruten.

Tilføjelsen af Bruxelles som destination kommer kun en måned efter Singapore Airlines’ offentliggørelse af flere europæiske udvidelser – bl.a. i København, hvor SIA fra sommeren 2024 øger til daglige afgange. Med ruten til Bruxelles er antallet af europæiske destinationer i SIA’s netværk oppe på 13.

Det er glædeligt, at vi til april kan tilføje endnu en europæisk destination til vores netværk. Lanceringen af Bruxelles er et udtryk for vores konstante fokus på at forbedre vores globale rutenetværk, imødekomme efterspørgslen fra de rejsende og sikre vores passagerer ekstraordinære gode rejseoplevelser.

Muhammad Raimi, der er General Manager for Singapore Airlines i Norden.

Samtidig afspejler ruten mellem Bruxelles og Singapore, at Europa er en af flyselskabets nøgleregioner:    

Bruxelles er et vigtigt europæisk centrum for økonomi og politik, og vores rutelancering tilføjer endnu en historisk og charmerende by til SIA’s destinationsliste. Desuden får vores kunder, der rejser fra Europa, et ekstra forbindelsespunkt til Singapore og resten af Asien- og Stillehavsregionen via vores hub i Changi Lufthavn.

Mr. Dai Hao Yu, Acting Senior Vice President Marketing Planning, Singapore Airlines.     

Samme moderne flytype som fra Københavns Lufthavn

Det bliver en Airbus A350-900, der skal flyve mellem den belgiske hovedstad og den eksotiske metropol, Singapore. Det moderne fly er SIA’s mest brændstofeffektive og har plads til 253 passagerer i tre kabineklasser: 42 i Business Class, 24 i Premium Economy Class og 187 i Economy Class. 

Billetter til SIA’s Bruxelles-flyvninger bliver gradvist sat til salg fra den 13. september 2023 fra forskellige salgskanaler.

Flytider mellem Bruxelles og Singapore

Alle angivne tidspunkter er lokale, og alle services beror på myndighedernes godkendelse.

Foto: Singapore Airlines A350-941 (9V-SJF) i San Francisco International Airport (SFO) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *