Norwegian klar med sommerprogrammet for 2024

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra i går kunne du bestille flybilletter til forårs- og sommersæsonen 2024, da en stor del af Norwegians sommerprogram nu er offentliggjort. Nye destinationer, som starter næste år, vil blive lanceret senere på efteråret.

I går annoncerer Norwegian salget af flybilletter til 279 ruter, som flyves i sommersæsonen 2024, og dermed kan man nu planlægge næste års rejser.

Til foråret og sommeren øges antallet af både afgange og destinationer, hvilket betyder mere valgfrihed og fleksibilitet for de rejsende. Til sommer flyver Norwegian til mere end 110 destinationer, og herudover kommer flyselskabet til at lancere nye ruter i løbet af dette efterår.

Denne sommer har været en af de bedste i Norwegians historie med stor efterspørgsel på flyrejser. Næste sommer kommer vi til at have endnu flere fly i flåden, hvilket indebærer, at vi kan åbne nye ruter og øge antallet af afgange på eksisterende ruter. Vores ruter er en kombination af rejsemål, som både fritids- og forretningsrejsende efterspørger.

Norden er Norwegians kernemarked i kombination med storbyer samt sol- og strand-destinationer. For de fritidsrejsende lokker primært rejsemål med sol og strand, men også storbyer som Rom, Berlin og Paris er meget populære.

I Danmark flyver Norwegian internationalt fra Københavns Lufthavn, Billund og Aalborg, ligesom Norwegian flyver indenrigs mellem København og Aalborg. I alt flyver Norwegian 64 ruter fra Danmark i det kommende sommerprogram.

Lancerer nye ruter i løbet af efteråret

Norwegian planlægger at have omkring 90 fly i flåden næste sommer og mange af disse fly er den helt nye Boeing 737-MAX 8. Nye, moderne og brændstofeffektive fly giver øget komfort og bidrager til at mindske CO2-udledning.

I sommerprogrammet, som gælder mellem april og oktober, tilbyder Norwegian knap 18 millioner sæder i hele rutenetværket. For mere information om destinationer og for at booke, besøg www.norwegian.com

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8 MAX (SE-RTB) i Las Palmas Gando Airport (LPA) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *