Singapore Airlines har nu deres første fly med First Class og Premium Economy på vej til København – Se hvordan du følger det live her

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I morgen den 10. august får Københavns Lufthavn igen en afgang, som tilbyder First Class. Det er Singapore Airlines der tilbyder dette på deres rute mellem København og Singapore.

Flyet er på nuværende tidspunkt på vej til København fra Singapore og ankommer ifølge tidstabellen klokken 06:25 torsdag morgen.

Singapore Airlines har sendt et af deres Boeing 777-300ER mod København. Det har nyeste kabine med First Class og Premium Economy som noget nyt (kilde: Flightradar24).

Følg selv flyet live her

I år er det netop også 40 år siden at det første fly fra Singapore ankom til København. Det var et fly af typen Boeing 707. Det fly som er på vej er af typen Boeing 777-300ER og er indbegrebet af hvad Singapore Airlines tilbyder.

Det bliver som nævnt eneste fly med en First Class kabine. Dertil har flyet også en Premium Economy kabine, som er nyt for ruten. Begge de to kabiner er de nyeste produkter som Singapore Airlines tilbyder.

I morgen er InsideFlyer inviteret med til lanceringen af denne nye rute. Vi kommer derfor til at lave en rapportage derfra med mere information og masser af billeder fra gaten og især flyet. Så følg med her på InsideFlyer og på vores Facebook side og vær blandt de første til blandt andet at se hvordan First Class kabinen er.

Du kan se hvordan kabinekonfigurationen er her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *