Flere gode amerikanske rutenyheder fra British Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

British Airways har allerede i denne uge kommet med yderlige to gode rutenyheder, som begge er noget rejsende fra Danmark til USA kan nyde godt af. Her kommer en kort opdatering på de fire sidste rutenyheder.

British Airways er både fra rejsende fra København og Billund en god mulighed for at komme til USA. At lave et skift i London Heathrows terminal 5, hvor British Airways holder til, er ikke besværligt og kan oftes klares på under 1½-2 timer. British Airways flyver fra maj 2018 til i alt 26 amerikanske destinationer.

London til Chicago

Den første er at de fra den 8. maj 2018 vil indsætte en af deres Airbus A380 på ruten mellem London Heathrow og Chicago. Det vil blive morgen flyet fra London, som vil være en Airbus A380. Dette er bestemt en opgradering af ruten og øge komforten på alle klasser, da den erstatter en af de ældre fly af typen Boeing 747.

British Airways har sammen med American Airlines i alt 6 daglige afgange til Chicago.

London til Nashville

Fra maj 2018 starter British Airways en rute op til Nashville. Dette er den første direkte rute fra Europa og er du til countrymusik eller skal gøre forretning i området, så er denne rute helt bestemt noget for dig.

British Airways starter rute op til Nashville. Det regnes for hovedstaden for Countrymusikken. På billedet ses Chris Young på scenen ved en koncert i Nashville.

Ruten vil blive servericeret af en af de nye Boeing 787 Dreamliners.

Priserne vil starte fra £749,- i World Traveller, £1196,- i World Traveller Plus og £1849,- i Club World (Business Class).

Der vil være 5 ugentlige afgange på følgende dage: mandage, tirsdage, onsdage, fredage og lørdage.

Nashville er forøvrigt den eneste by i U.S. som er med i Lonely Planet’s Top 10 byer i deres “Best in Travel 2016 collection”.

London til Phoenix

British Airways vil øge antallet af ugentlige afgange til 10 per uge.

Dette sker fra den 27. marts 2018, hvor en ekstra tirsdags- og fredagsafgang startes op. Fra den 6. maj 2018 starter en ekstra søndagsafgang op.

London til Philadelphia

British Airways vil øge  antallet af ugentlige afgange til 10 per uge.

Dette sker fra den 9. april 2018. De nye afgange bliver på mandage, fredage og søndage.

Du kan læse mere om især Nashville på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *