Singapore Airlines lukker deres Stockholm til Singapore rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Tidligere i dag kunne vi fortæller at Singapore Airlines skal afskedige op til 25% af deres medarbejdere. Det forlyder nu at det i samme omgang koster ruten mellem Stockholm og Singapore (via Moskva) livet.

Vi har kunne følge det siden marts måned og udviklingen går mod at der ikke er brug for samme kapacitet i Norden. Derfor er det også logisk at Singapore Airlines nu tager konsekvensen og lukker deres rute fra Stockholm til Singapore (via Moskva).
Der er flere grunde, men en primær grund er at erhvervsrejserne ikke forventes at kommer synderligt op i gear før tidligst andet kvartal 2021. Vi forventer at se Singapore Airlines beskytte deres vigtigeste europæiske slottider i for eksempel London Heathrow i stedet for. De kan formodentlig altid komme retur til Stockholm. Det er sværere i de store europæiske lufthavne såsom netop London Heathrow, men også for eksempel Frankfurt.

Læs mere: Singapore Airlines skal fyrer op til 25% af medarbejderne.

Dertil det faktum at tage i transit i Moskva gør en sådanne rute yderlig kompleks i den nuværende situation.

I løbet af dagen er der også kommet flere bekræftelser på at ruten lukker ned, da uafhængige kilder bekræfter det. Enkelte leverandører og samarbejdspartnere har i dag også fået beskeden om rutelukningen.

Vi afventer at få en udtalelse fra Singapore Airlines om rutelukningen.

Dette er nu bekræftet af Singapore Airlines – læs mere her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *