Singapore Airlines lukker midlertidigt ned for salg på København-rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Udviklingen går ekstremt hurtigt i disse dage og efter den danske regering valgte at fraråde unødvendige rejser til hele verden, har vi set massive nedskæringer på flyselskabernes netværk.

Nu lukker Singapore Airlines midlertidigt lukker ned for salg på den normalt populære direkte flyvning mellem København og Singapore. I hvert fald er SQ351 og SQ352 ikke længere at finde i de globale flysystemer for rejse i marts og april. Sidste flyvning som er åben for salg er SQ352 fra København mod Singapore i morgen 17. marts. Herefter er den direkte forbindelse først at finde i systemerne igen fra 1. maj fra Singapore. Dermed er første afgang fra København 2. maj.

Vores kilder hos Singapore Airlines oplyser, at der lukkes ned for salg for at skabe plads til at få rejsende hjem til Danmark.

Hvis du skal flyve med Singapore Airlines i marts eller april bør du hurtigst muligt tjekke din reservation da din rejserute vil være anderledes hvis du skal flyve fra eller til København.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *