Singapore Airlines med ny Business Class

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Singapore Airlines har bestilt et antal Boeing 737-8 (MAX versionen) og til denne version har de netop i dag præsenteret den nye Business Class kabine, som den indrettes med. Vi kigger nærmere på den i denne artikel.

I de kommende uger, så vil den første af en række Boeing 737-8 blive sat i drift. Det er en flytype som Singapore Airlines skal bruge på deres mellemlange destinationer og flyet får en helt ny kabine og dermed også en ny Business Class.

Vi kender Singapore Airlines fokus på at sikre at deres Business Class produkter er det bedste eller blandt de bedste produkter i verden. Vi kan afsløre at deres nye produkt følger med hvad andre førende flyselskaber benytter.

De nye Boeing 737-8 vil have plads til 154 passagerer fordelt på to klasser. Der vil være 10 Business Class sæder og 144 Economy sæder.

Singapore Airlines Boeing 737-8 (MAX) Business Class. Foto: SQ/PR
Singapore Airlines Boeing 737-8 (MAX) Economy Class. Foto: SQ/PR

Business Class vil nu tilbyde “lie-flat” og sædet er blevet designet af Factorydesign og sædet er fra firmaet Thompson Aero Seating. Det er lavet i et design specielt lavet og tilpasset til Singapore Airlines.

Underholdningssystemet ombord på de nye fly er fra Panasonic. Det er deres X-Series og giver mulighed for at følge de nyeste muligheder i KrisWorld.

Flyene vil også alle have Wi-Fi service ombord.

Dette er kulminationen på 3 års innovation og hårdt arbejde. Det har involveret undersøgelse af hvad kunderne efterspørger og tætte samarbejder med partnere inden for design og produktion. Derfor kan vi nu tilbyde vores kunder et forsat godt produkt inden for premium rejser på tværs af vores full-service netværk. Dette uanset om det er på de kort eller lange flyvninger.

Investeringen viser også at Singapore Airlines fortsat fastholder positionen som ledende flyselskab inden for premium segmentet.

Mr Lee Lik Hsin, Executive Vice President Commercial, Singapore Airlines.

Du vil møde de nye Boeing 737-8 på ruterne fra Singapore og til destinationer som:

  • Brunei
  • Cambodia
  • Indonesia
  • Malaysia
  • Maldives
  • Nepal
  • Thailand

Du kan se mere til det nye fly fra Singapore Airlines via deres VR side her:

Fakta om Business Class og Economy Class

 Business ClassEconomy Class
Cabin/seats10144
Layout2-2, 1-1, 2-23-3
Seat Pitch44 inches30 inches
Seat WidthUp to 22 inches18 inches
Seat ReclineReclines into a fully-flat bed5 inches
Bed Length76 inches
IFE Screen Size16 inches10 inches
In-seat Power SupplyAC charging
USB Charging Ports2x USB charging ports1x USB charging portHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *