Singapore Airlines modtager 71 milliarder kroner i kapitaludvidelse

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu er det meget vanskelige tider for hele rejsebranchen. Der er lige nu stort set ingen rejseaktivitet eller i bedste fald meget lidt. Dette gælder også for Singapore Airlines, der normalt servicerer norske, danske og svenske passagerer via ruter fra København og Stockholm.

Singapore Airlines har netop offentliggjort en stor likviditets- og kapitaludvidelse på samlet 15 milliarder singapore dollars eller det som svarer til lige over 71 milliarder danske kroner. Blandt andet træder aktiemajoritetsholder Temasek aktivt til.

Det stiller Singapore Airlines i position til vækst, når Covid-19- begrænsningerne på luftfart og rejser i det hele taget tilbagerulles.

I den forbindelse udtaler Singapore Airlines følgende:

Vi er taknemmelige for den tillidserklæring som Temasek nu viser os. Vi i bestyrelsen vurderer at kapitaltilførslen sikrer, at SIA har de ressourcer, der skal til for at komme igennem denne særdeles vanskelige tid, og stå stærkt, klar til vækst og til at fortsætte vores rolle som ledende selskab i luftfartsbranchen når grænserne atter åbnes og luftfarten kan genoptages.”

Peter Seah, bestyrelsesformand for Singapore Airlines.

Luftfartsbranchen betyder rigtig meget i Singapore. Den supporterer mere en 12% af landets bruttonationalprodukt og mere end 375.000 jobs. Singapore Airlines og Singapore Changi lufthavnen er noget af det helt centrale i det økosystem.

Over halvdelen af Singapore Changi’s passagerer kommer fra enten Singapore Airlines, SilkAir eller Scoot – alle 3 flyselskaber som er ejet af Singapore Airlines Gruppen.

Så det er positivt at se Singapore Airlines forsøger at gøre sig klar til at investere i at forny deres flåde og transformatere de tre flyselskaber som udgør gruppen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *