Flyselskaberne indfører “social distancering” ombord på flyene

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

For at medvirke til at reducerer smittekilderne har flere flyselskaber nu indført en såkaldt “social distancering” ombord på flyene.

Et nyt begreb “social distancering” er opstået inden for det at flyve. Det drejer sig om at sprede passagerne. Derfor er flere af flyselsakberne begyndt at blokere midtersæderne for at sikre at passagerne ikke sidder for tæt.

Det er selvfølgelig muligt for par eller familer, som rejser sammen, at sidde sammen.

American Airlines

Kurt Stache, SVP of Customer Experience i American Airlines, fortæller i nedenstående video hvad der tiltag er.

Reelt er det et spørgsmål om at de ønsker at sprede de passagerer så meget som muligt og derved blokere halvdelen af midtersæderne. Deres gate personale er også blevet instrueret i at forsøge at sprede passagerne så meget som muligt.

United Airlines

United skrev ud til deres medarbejdere at de skulle sikre at passagerne bliver spredt ud:

Social distancing on the aircraft: In light of recent direction from the CDC to practice social distancing, we would like to give customers the opportunity to do so onboard our aircraft when flight loads permit. When feasible (e.g., light loads and time permits), our CSRs will be proactively reseating customers prior to door closure. This will decrease the anxiety of travelers and allow us to support accurate records and weight and balance of the aircraft.

Tanken er god, men det er altså op til gate personalet at sikre at folk ikke sidder for tæt. Dermed er det ikke sikkert at United reelt får succes med deres “social distancing”. Det “gode” er at flyene i mange tilfælde ikke er fyldte.

Lufthansa og Eurowings

Lufthansa og Eurowings er nu også kommet med på bølgen. De vil i perioden fra den 27. marts 2020 og frem til den 19. april blokere all deres midtersæder i økonomi kabinen. Det gælder også i Premium Economy. Det gælder i første omgang alle fly med afgang fra Tyskland.

Der er ingen ændring i den europæiske Business Class, da den allerede har et blokeret midtersæde som standard.

Hvad tænker du – vil sådan et tiltag hjælpe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *