Singapore Airlines udvider repertoiret i deres Free Singapore Tour program

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du flyver med Singapore Airlines via deres hub, Singapore Changi, så er det værd at huske på, at en lang transittid i lufthavnen kan forsødes. Blandt andet med en række udflugter ind til Singapore.

Indtil nu har det været muligt gratis, at tage på de såkaldte Heritage og City Sights Tours, henholdsvis fem og to gange dagligt. Som noget nyt kan du nu også melde dig til gratis guidede ture til Changi lufthavnens nyeste attraktion, Jewel.

To nye ture

Fremover vil der dagligt være guidede ture til Jewel kl. 10.30 og kl. 18.00. Begge ture er af to timers varighed og bringer dig rundt i det fascinerende nye kompleks som Jewel udgør. Du kommer tæt på Shiseido Forest Valley, HSBC Rain Vortex og Canopy Park.

En god ide at booke på forhånd

Det er muligt at melde sig til de forskellige ture når du ankommer til lufthavnen, men særligt i travle rejseperioder vil du opleve, at flere ture er fuldt bookede. Derfor kan det være en god ide, at booke den ønskede tur på forhånd. Dette kan gøres via Singapore Airlines eller dit rejsebureau.

Uanset hvilken tur du foretrækker, skal du være i transit i Singapore, flyve med Singapore Airlines eller SilkAir og du skal have minimum fem en halv time til rådighed (og mindre end 24 timer).

Kilde og fotokredit: Singapore Airlines / Jewel Changi Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *