Six Senses åbner luksushotel i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotelkæden Six Senses er kendt for en række af luksushoteller eller resorts i for eksempel Thailand eller på Maldiverne. Nu kommer de så til det nordlige Norge med et helt unikt hotel.

Det nordlige Norge er et område, hvor du kan komme tæt på naturen og væk fra travle byer. Her får du gletcher som nabo og en natur der er helt unikt.

Six Sences vil nu åbne et hotel som får navnet Six Senses Svart. Svart betyder blandingen mellem Sort og blåt på det gamle vestnordiske sprog Norse.

Hotellet får 94 værelser og vil være bygget med høj fokus på miljørigtige teknologi og med organiske materialer i fokus. Selve designet af hotellet vil være ganske futoristisk og være cirkelformet. Dette skal give tanker hen mod den artiske cirkel, som hotellet ligger tæt på.

Six Senses Svart – Norge – Foto: Six Senses / PR

For at minimere påvirkningen af landet, så bliver hotellet delvist bygge ud og vandet på stolper.

Med fjord og gletcher som naboer og med nordlys fra oven, så bliver det et ganske unik sted. Gletcheren hedder Svartisen og repræsentere tiden, da den natuligt går mange år tilbage. Fjorden hedder Holandsfjorden.

Six Senses Svart – Norge – Foto: Six Senses / PR

Energien kommer fra primært solenergi og hotellet vil være selvforsynende. Dermed vil ting som affald og vand blive genbrugt. Så hotellet vil være CO2 neutralt fra starten af.

Dette fokus er helt det eneste rigtige og nok grunden til at Six Senses overhovedet kan bygge et hotel på sådanne sted. Det vil også tiltrække ganske mange turister, som med luksus faciliteter kan opleve noget af den unikke natur på tæt hold.

Hotellet er sat til at åbne i 2024.

Læs mere om hotellet her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *