Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.
Six Senses Yao Noi er et luksus resort i Thailand. Her kan du blive forkælet og nyde den smukke udsigt. Det koster mere, end jeg har på mit feriebudget – men drømmene har jeg jo lov at ha’.
Der er meget få steder i Sydøstasien, hvor du kan nyde en cocktail i lige så imponerende omgivelser, som i resortets ny-designede restaurant “The Hilltop”. Som navnet antyder, ligger restauranten på en bakketop, hvor du har en uforglemmelig udsigt over resortet og Phang Nga Bugten.
Hotelkæden “Six Senses” har en række hoteller og resorts specielt i Asien og Stillehavsområdet. Et af disse ligger på den thailandske ø Yao Noi. Det er dette luksus resort, vi har besøgt i denne artikel. Her bor gæsterne i villaer på omkring 150 kvadratmeter. Flere af dem har egen pool. Prisen begynder ved 4.500 kroner for en overnatning i lavsæsonen. I højsæsonen stiger priserne til næsten det dobbelte.
Pool, Bar & Restaurant
Efter den fire måneder lange renovering af Six Senses Yao Noi har resortet fået en gevaldig opfriskning. Dette fremgår tydeligt både i villaerne, de nye omgivelser og den ny restaurant, The Tasting Room. Du kan også nyde en drink og snack i resortets lounge og bar. Alle steder har du en fantastisk udsigt over Phang Nga bugten. Du kan naturligvis også slappe af i liggestolene ved poolen.
The Hilltop er en eksklusive restaurant på toppen af resortets højeste punkt. Restauranten er på samme tid både inspireret af næsehornsfuglen – men også en hyldest til den. Det kreative team på Six Senses Yao Noi har forsøgt at skabe illusionen af, at du sidder i en fuglerede højt oppe i trætoppene. Stemningen skabes af kombinationen af træ- og bambuselementer, de æggeformede puder og de æggeskals farvede lampeskærme i baren.
Bæredygtigt køkken på Six Senses Yao Noi
Spiseoplevelsen blev opgraderet med hensyn til bæredygtighed, smag og gæstfrihed. Restauranterne klarer sig helt uden plastik og tilbyder kun bæredygtigt producerede produkter. Køkkenet bruger fortrinsvis lokale råvarer, der er produceret efter hotelkædens egne retningslinjer, de såkaldte Eat With Six Senses-princippet.
Gæsterne kan nyde solnedgangen ved poolen. Her er også mulighed for at indtage forskellige salater, grillede specialiteter og lækre, friske cocktails. Den nyrenoverede bar tilbyder også forskellige tapas og friskpresset juce.
Alicia Denning er manager for The Hilltop hos Six Senses Yao Noi. Hun er begejstret for det nye koncept. Hun har fortalt, at hun nyder at sidde i solopgangen og indtage restaurantens morgenmad. Udsigten, atmosfæren og følelsen af at sidde og slappe af i “fuglereden” er alt sammen med til at give en behagelig start på dagen.
Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.
Fotos: © Six Senses
Skriv et svar