Smallere stole for de billigste billetter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det kan måske virke som om vi kun rejser på business, drikker champagne og spiser kaviar på rummelige sæder eller First Class lejligheder. Faktum er dog, at de allerfleste passagerer i verden rejser på økonomiklasse, og nu kan det være at der kommer smallere stole for de billigste billetter.

Derfor kommer der her nogen billeder som måske kan få nogle Business Class passagerer til at få de varme nødder eller First Class champagnen glat i halsen.

Airbus annoncerede tidligere i år et nyt koncept for økonomiklassen i deres A380-fly. Ved at hæve taget/gulvet som adskiller de to etager i flyet vil man kunne få plads til flere sæder i bredden.

11 sæder i bredden.

Elleve!

 

Foto: Airbus
Foto: Airbus

 

Som om afstanden mellem sæderne ikke var trang nok før, skal sædebredden nu også reduceres yderligere. Dette er ikke specielt gode nyheder for os som rejser langt på økonomiklassen, men med en globalt presset økonomi er flyselskaberne afhængige af at presse så mange sæder ind i deres fly, og med det i tankerne er udviklingen forståelig.

Der er nok heldigvis et stykke tid til vi får de nye vertikale sæder at se, men blandt andet Ryanair har leget med tankerne om dem.

 

The SkyRider, developed by Aviointeriors S.p.A. was unveiled at an expo in 2010. It is a vertical passenger seat, or standing cabin.
The SkyRider, developed by Aviointeriors S.p.A. was unveiled at an expo in 2010. It is a vertical passenger seat, or standing cabin. SkyRider Koncept av Aviointeriors S.p.A

 

Hovedbillede: AirbusHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *