Skyscanner – find den billigste flybillet del 1, bestemte datoer og destination

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Læs enhver rejseblog, og du vil finde fantastiske priser på flybilletter, som bliver delt af bloggerne. Men hvordan finder vi i virkeligheden disse tilbud? Tilbringer vi timer hver dag på at søge efter flybilletter? Har vi et kæmpe spionnetværk af internationale rejsebureauer? Har vi højtstående venner ved flyselskaberne? Nej – svaret er skuffende simpelt. Vi bruger fantastiske værktøjer og websider som er tilgængelige for alle! Formålet med denne artikel, er at guide dig igennem en af de mest populære og brugervenlige søgemaskiner – Skyscanner, så du selv kan finde en god pris på din næste flyvetur.

Skyscanner overblik

Skyscanner er – som navnet måske antyder – et værktøj der scanner internettet for flyvninger. Det er et samenlignings værktøj for rejseplaner. Det sparer dig for den umulige opgave, at tjekke alle flyselskaber og rejsebureauers hjemmesider, for at finde den der tilbyder din rejse billigst.

Helt basalt tilbyder Skyscanner dig en nem og brugervenlig måde, at indtaste din destination, datoerne for rejsen, antallet af passagerer og klassen du vil rejse på – Herefter returnerer sitet en vifte af forskellige muligheder til dig.

Hvor det rigtige trick ligger, er når det kommer til de mere advancerede features. Den nemmeste måde at demonstrere dette på, er ved at bruge virkelige eksempler.

Der er tre måder at bruge værktøjet på:

  1. Du har bestemte datoer og en destination, men du vil finde den bedste pris
  2. Du har nogle datoer i hovedet, men du har ikke bestemt din destination
  3. Du har bestemt din destination, men er fleksibel med datoerne

Eksempel 1: Bestemte datoer og destination, jeg vil finde det bedste tilbud

Dette er nok det mest almindelige scenarie, specielt for familier som skal rejse i skolernes ferier, samt for dem der rejser i forbindelse med arbejde.

I søgemaskinen kan du, som du kan se ovenfor, vælge dine bestemte datoer, antallet af rejsende, og hvilken klasse du ønsker at rejse på.

I dette eksempel, har jeg valgt at tage "min kæreste" og "vores 10-årige barn" med til Toronto for at fejre nytår.

 

Når du vælger en større destination, med flere lufthavne i området, giver Skyscanner dig muligheden for at vælge enten en specifik lufthavn, eller alle lufthavne i området omkring destinationen. I dette tilfælde gør det ikke noget hvilken lufthavn jeg lander i, så jeg vælger "Toronto (Alle)"

Skyscanner vil automatisk sortere resultaterne efter laveste gennemsnitspris per person, hvilket også inkluderer flyvninger med mellemlandinger, med mindre du specifikt vælger "vis kun direkte flyrejser" i søgningen. Børnerabatter er allerede medregnet i denne gennemsnitspris.

I dette tilfælde er den billigste mulighed med en mellemlanding i hver retning, og med forskellige Star Alliance selskaber. På udturen med mellemlanding Wien, og på vej hjem med mellemlanding i Bruxelles. For blot 14 kr. mindre kan jeg gøre udrejsen kortere, og sørge for at mellemlandingen begge veje er i Bruxelles.

På denne rejse vil jeg dog ikke risikere en mellemlanding, i så travl en rejseperiode, og med et 10-årigt barn med på slæb – derfor vil jeg flyve direkte til Toronto.

Heldigvis gør Skyscanner det let for mig at finde det billigste direkte fly, og jeg kan blot fravælge flyvninger med én, samt 2+ mellemlandinger i menuen til venstre på siden. Jeg kan endda på forhånd se at den billigste flyvning direkte koster 4.042 kr. per person, altså godt 1.000 kr. mere end flyvningen med mellemlanding.

Ønsker jeg at indskrænke hvad tid på dagen mine flyvninger skal foregå, eller bestemme den maksimale varighed af min rejse, kan jeg også gøre det i denne menu.

Den bedste mulighed for mig i dette tilfælde, viser sig at være med Air Canada direkte fra København. Det virkelig smarte er, at Skyscanner fortæller mig at netop denne flyvning også bliver solgt af Lufthansa, på trods af at det er en Air Canada flyvemaskine – det vil i nogle tilfælde være billigere at booke Lufthansa igennem dem. I dette tilfælde er prisen dog nøjagtig ens, og jeg vælger dermed at booke som Air Canada flyvninger, da dette vil give mindst problematik i tilfælde af en aflysning eller overbooking.

Konklusion

Selvom 4.042 kr. for en flyvning til Toronto ikke er et overvældende tilbud, havde jeg aldrig forventet fantastisk billige billetter til en eftertragtet destination, lige op og ned af nytår. Det er et simpelt spørgsmål om udbud og efterspørgsel.

Hvad jeg til gengæld forhåbentligt har demonstreret, er at man hurtigt og nemt kan finde den bedste pris, for ens foretrukne rejse ved hjælp af Skyscanner. Du kan endda fokusere søgningen på meget specifikke krav, og fortsat få den bedste og billigste rejse foreslået af værktøjet.

Selv de mest erfarne rejsesøgere havde normalt ikke tænkt på Lufthansa som en mulighed for at booke en tur med Air Canada – en mulighed som Skyscanner i løbet af sekunder spottede.

Klik her for at søge på din næste rejse igennem Skyscanner

Følg med har på siden, hvor vi indenfor den nærmeste fremtid vil komme med flere tips til hvordan du finder billige billetter med SkyScanner!

 

Denne artikel er skrevet med inspiration fra bloggeren Rich Thompson på InsideFlyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *