Lufthansas egen rejseguide er klar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansas rejseguide til forskellige destinationer rundt omkring i verden er nu tilgængelig. På listen over byer med rejseguides finder man b.la. New York, Paris og London. Til efteråret bliver Wien og Rom også tilføjet.

Lufthansa City guide giver helt fantastiske anbefalinger ud fra de lokale eksperters syn på kunst, kultur og byområdet. Disse suppleres med de personlige højdepunkter hos Lufthansa besætningsmedlemmer, som er et absolut must for korte ophold. De nye Lufthansa rejseguider udgives af Callwey og prissættes til 18 euro hver. De er også tilgængelige som e-bøger.

For Lufthansa rejseguide, mødte forfatter Marianne von Waldenfels med indflydelsesrige, berømtheder og kreative fagfolk, der spurgte dem om personlige “hot spots” i deres byer.

  • I Paris tager stjernens forfatter Marc Levy læsere gennem de smukkeste kvarterer og områder.
  • I London giver kokken og bestseller forfatteren Yotam Ottolenghi restaurantforslag
  • I New York guider mode elsker Olivia Palermo gennem New Yorks butikker.

Hver del af en by er introduceret af forskellige personer med viden omkring destinationer og kombineret med Lufthansas besætningsmedlemmers anbefalinger.

Resultatet er en fantastisk 120-siders vifte af tips til kulturelle højdepunkter, populære restauranter, barer og butikker og steder at udforske væk fra de sædvanlige turistruter.

This slideshow requires JavaScript.

Billeder: Lufthansa

Kommentarer

  1. Anna Holm siger

    Hej Malene, super spændende bog. Men fåes bogen om New York kun på tysk? Eller kan vi købe en engelsk version, og i så fald, har i link til et sted man kan købe den? Jeg fandt den kun på Saxo.com og de sælger den desværre kun den tyske version. Mvh. Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *