Singapore Airlines bringer første klasse og luksusoplevelser til København – se billeder og video i artiklen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I går, torsdag den 10. august, lettede Singapore Airlines med en ny flytype fra Københavns Lufthavn. Det er med en af deres nye Boeing 777-300ER. Det specielle ved dette fly er at der er hele fire klasser ombord, og København kan derfor igen tilbyde første klasse. Husk at se videoen nederst i artiklen.

Udover at tilbyde deres nyeste First Class produkt, så er den nye Premium Economy også et nyt bekendskab for København.

Erwin Widjaja, som er General Manager Nordics hos Singapore Airlines udtaler:

Jeg kan ikke forestille mig en bedre måde at fejre vores nordiske 40-års-jubilæum på, end ved at give vores kunder et nyt fly og hele to nye klasser, at vælge imellem. Vi er stolte af at tilbyde First Class på vores populære direkte rute fra København til Singapore. Samtidig introducerer vi den internationalt meget populære Premium Economy Class, så vores kunder får fire klasser at vælge imellem. Det nye fly viser, at vi satser på hele Norden.

Et kig på første klasse kabinen på Singapore Airlines. Det er en lille privat kabine med kun 4 store luksus sæder.

To nye klasser introduceres

Sæderne på First Class er bredere end normalt. Faktisk er de branchens bredeste og det gælder også Business Class-sædet med sine 71 centimeter. I det hele taget er der både mere plads og komfort ombord på Singapore Airlines nye B777-300ER end på tilsvarende fly hos andre selskaber. Og det skyldes blandt andet introduktionen af en helt ny klasse, Premium Economy Class.

Erwin Widjaja siger at:

I alle klasser ombord på vores nye fly opleves ekstra komfort. Og vi kan se på de første bookinger, at vores kunder er særdeles interessede i den nye Premium Economy Class, der sammenlignet med Economy Class giver ekstra sædebredde, komfort, større skærme og mulighed for den attraktive Book-the-cook-ordning på turen hjem fra Singapore.

Vi kan allerede nu se, at de første bookinger til First Class kommer. Det er især gæster til eksklusive krydstogter i Sydøstasien, der viser interesse.

Besætningen og de nordiske medarbejdere er stolte af nu at kunne tilbyde første klasse og Premium Economy ud af København.

Det nye Boeing 777-300ER med 4 klasser ombord

Flyet har kun 264 sæder – eller 25 procent færre sæder end hos andre flyselskaber med tilsvarende flytyper. Indtil nu er Premium Economy blevet godt modtaget via selskabets gateways i Europa og er primært efterspurgt blandt passagerer, der ønsker opgraderet komfort, men til en lavere pris end Business Class. Prisen for at opgradere sig selv på en rundtur til Australien er ca. 5.000 kr.

Sæderne på første klasse er designet af anerkendte BMW DreamWorks med et stilfuldt og stramt design.

Den nye version af Boeing 777-300ER der nu afgår fra København til Singapore får antal pladser i de fire kabiner:

  • 4 pladser i First Class
  • 48 sæder på Business Class
  • 28 sæder i Premium Economy
  • 184 sæder på Economy

På tværs af alle kabineklasser opdateres underholdningssystemet KrisWorld til den nyeste version, så rejsende kan fordybe sig i en overflod af film, tv-programmer, musik og spil på de nye touchskærme fra 11,1″ i Economy Class og helt op til 24″ på First Class.

Se indretningen af den nye Boeing-model 777-300ER her.

First Class er noget af det bedste på markedet

Rejse du i First Class, så venter der dig blandt andet en syv-retters gourmet middag serveret på Wedgewood-porcelæn tilsat champagne fra Dom Perignon eller Krug. Det er bestemt ikke hverdagskost i flyverdenen. Passagererne på Singapore Airlines First Class får en rejse helt ud over det sædvanlige med blandt andet drikkevarer fra absolut øverste hylde. Singapore Airlines er nemlig det eneste selskab i verden, der tilbyder både Dom Perignon og Krug Champagne på First Class.

Singapore Airlines har sammen med BMW Dreamworks lavet dette håndsyet lædersæde til deres første klasse.

Passagererne i First Class får selvfølgelig også både en pyjamas, tøfler og et skønheds-kit fra italienske Salvatore Ferragamo, før de kan lægge sig i en næsten 90 centimeter bred seng. Den bredeste seng, som noget flyselskabet tilbyder på First Class.

Singapore Airlines første klasse sædet klargjort til en 90 cm bred seng – den bredeste du kan få i luften.

Prisen for at flyve på første klasse fra København til Singapore (og retur) ligger på lige over de 50.000,- kroner. Så det er ikke for alle enhver. Men hvis du samler miles sammen i Singapore Airlines bonusprogram KrisFlyer, så kan du rent faktisk komme til at prøve en tur for en rimelig antal miles og penge. Det vil koste dig 179,- kroner i skatter og afgifter og så 110.000 miles.

Du kunne have kommet afsted på den første afgang fra København for kun 179,- kroner i skatter og afgifter, samt 110.000 miles (optjent i KrisFlyer medlemsprogrammet).

Den nye Premium Economy

Premium Economy er noget mange selskaber i de sidste år har taget til sig. Primært er det at mange virksomheders rejsepolitik ikke tillader rejser i Business Class og derfor er en billet til et sæde i Premium Economy en mulighed. En anden grund er at mange privatrejsende også godt vil have lidt ekstra på deres rejser. Derfor sælger Premium Economy produktet ganske godt og er meget populært på de lange ruter.

Singapore Airlines salgschef i Danmark, Allan Hoffery udtaler til InsideFlyer at:

At vi kan tilbyde fire klasser ombord på vores populære rute til Singapore gør at vi nu har mulighed for at gøre flere tilfredse. Vi har et fly med kun 264 sæder, som er 25% mindre end normalt for flytypen. Så alle ombord får en god oplevelse og komfort. Dertil er vores nye Premium Economy et produkt både virksomheder og private har efterspurgt og vi ser allerede nu et meget positivt salg på disse billetter.

Fejring i dag af den nye flytype

Der var et stort program sat op til at fejre at denne første flyvning fra København. InsideFlyer var med i gaten for at kunne se flyet og kabinen, samt deltage i fejringen.

Der var både servering champagne og søde sager, samt en frisk “Singapore Sling” is lavet til lejligheden af Skarø.

Sales Manager for Norge – Henrik Hanevold lagde ud med at være glad for at Singapore Airlines nu kan tilbyde første klasse til både danskerne og nordmændene.

Efter en række taler, så blev der gjort klar til at klippe det røde bånd og lade de rejsende boarde flyet. De og de fremtidige passagerer vil helt sikkert nyde den forbedret komfort som Singapore Airlines nu tilbyder.

Sidste gang København kunne tilbyde en første klasse, var da Emirates tilbød den på deres rute til Dubai starten af 2013.

Book the Cook

Du kan læse mere om Singapore Airlines og deres første klasse her. Der kan du blandt andet også bestille den mad du gerne vil have serveret på turen. En af klassikerne er deres Lobster Thermidor.

Med Singapore Airlines og deres Book the Cook kan du vælge klassikeren Lobster Thermidor på forhånd (foto: Singapore Airlines).

Med Singapore Airlines og deres Book the Cook kan du vælge klassikeren Lobster Thermidor på forhånd.

Se videogennemgang af alle kabinerne  her

Vi har lavet en videogennemgang af gårsdagens præsentation af de fire kabineklasser. Så du får at se hvordan første klasse, Business Class, Premium Economy og Økonomi ser ud.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *