Sommerferie i Longyearbyen bliver svært

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du planlægger at holde din sommerferie i Longyearbyen, så kan dette blive en mere besværlig ferie end normal. Det skyldes nogle specielle karantæneregler.

Longyearbyen kunne i år ellers være en ganske god destination for en meget spændende sommerferie. Men specielle karantæneregler gør at den bliver en smule mere besværligt.

Karantænereglerne er i øjeblikket således at du skal opholde dig i Norge i 10 dage i karantæne før du må rejse videre til Longyearbyen. Dette gælder i øjeblikket og frem til den 15. juli 2020.

Derfor kan du i udgangspunktet ikke benytte dig af denne rejseplan, som SAS ellers sælger på deres hjemmeside:

Til rejsebureauer skriver SAS følgende ud:

Passengers are not allowed to continue travel to Longyearbyen, Svalbard until they have been in quaratine for 10 days after arrival in Norway.

Så overvejer du Svalbard i sommerferien, så skal du verifiere kravene inden du booker. Igen, så ændre reglerne sig ret hurtigt og kan blive ændret hurtigere end 15. juli.

Følg blandt andet med på Svalbards turistsider her. Her står der at danskerne kan rejse til Longyearbyen efter den 15. juni – men igen – husk det karantænekrav som SAS har skrevet ud om.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *