Spies genoptager alle flyvninger tirsdag morgen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Spies’ ejer, Thomas Cook Group, begærede sig konkurs tidligt mandag morgen. Da Thomas Cook Airlines Scandinavia, som størstedelen af vores gæster flyver med, ejes af Thomas Cook Group, blev mange af deres gæster ramt af aflyste flyvninger i løbet af mandagen som følge af konkursen.

Spies beklager meget, at så mange af deres gæster er blevet påvirket af dette, og de vil gøre deres bedste for at få alle strandede gæster hjem hurtigst muligt.

Spies har arbejdet på en løsning hele dagen

Der er blevet arbejdet på højtryk hele mandagen for at få Thomas Cook Airlines Scandinavia tilbage i luften og dermed i normal drift. 

Spies kan nu meddele, at flyvningerne vil blive genoptaget fra tirsdag den 24. september 2019.

Spies kontakter dig pr. SMS

Hvis du har bestilt en rejse med udrejse tirsdag, vil dit fly afgå som planlagt. Skulle der ske en tidsændring, vil Spies informere dig via SMS. Er du på rejsemålet og venter på at komme hjem, vil du modtage et hjemrejsetidspunkt pr. SMS.

Fremtiden er ikke sikker endnu

Spies oplyser også at dette ikke er en langsigtet løsning som er på plads nu. Der sælges forsat ikke nye rejser på Spies hjemmesiden og det skal forsat afklares hvordan Spies og eventuelt også Thomas Cook Airlines Scandinavia udskilles fra moderselskabet Thomas Cook. Vi forventer derfor at vi snarest hører mere om dette. Men vi er ikke i tvivl om at Spies forsat vil eksistere, da de de seneste år har tjent penge og derfor er et solidt indtjenende charter selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *